Televizijski vidovnjaci i astrolozi pogriješili dva puta u posljednja tri dana!

Nakon problema s proricanjem uplata tombola u staračkim domovima opala je za nevjerojatnih 90%.

Vidovnjakinja Olga pokazuje magijski rad s Šumadijskog veleučilišta u kojem je prorekla više od 200 potresa u Hrvatskoj i okolici

ZAGREB – Vidovnjačku scenu zadnjih dana tresu neviđeni skandali koje su neki već proglasili najvećom krizom još od srednjovjekovne inkvizicije. Zadnjih dana, naime, učestale su pogreške najeminentnijih hrvatskih astrologa što je gotovo raspolovilo gledanost Nove TV i RTL-a. Prvi znakovi krize pojavili su se već prošloga tjedna, kada je Barica (92) iz Krivog Puta kod Rijeke priznala da ne osjeća energiju koju joj je preko televizije slao vidoviti Đeronimo, iako je mahao s diplomom iz vidovnjaštva postignutoj na prestižnom učilištu u Bitoli. Sljedećih dana greške su postale previše učestale da bi bile proglašene pukom slučajnošću. U razgovoru sa stanovitim Mariom (67) saznali smo da mu preporuka vidovnjaka “da spava naopako viseći na nogama zavezanim za upaljeni luster” – ne samo da nije rješila probleme vezane uz plaćanje računa, već mu je stigla obavijest o povećanju potrošnje struje od HEP-a.

Marica iz Požeštine govori nam svoju priču: “Nakon što sam od jedne iscjeliteljice dobila savjet da građevinsku dozvolu osiguram tako da u katastar stavim trideset dlaka perzijske mačke, dozvolu nisam dobila. Mislila sam da sam nešto pogriješila. Mislila sam da mačka možda nije bila perzijska, ali nakon što sam od prijateljice Ivane iz Tehnoprometa saznala da niti ona uz pomoć terapije kupusom i solju nije uspjela riješiti mužev alkoholizam, znala sam da nešto nije u redu.”

Slično govore i mnogi drugi korisnici usluge EZO TV-a. Dragomila (72) iz Srba kaže kako ne da nije izliječila sina od homoseksualnosti guščjim perom, nego joj je ovaj s broda doveo i crnca za nevjestu.

Priča se brzo proširila cijelim Balkanom koji je, uz središnju Afriku, najrazvijenija vidovnjačka regija svijeta. Ipak, zbog posebne konstelacije planeta ispalo je da je najgora situacija u Hrvatskoj. Kako nesreća nikad ne dolazi sama i kako je uistinu riječ o vražjoj raboti, potvrđuje i podatak da je obećana pomoć iz vidovnjačke meke, Šumadije, otkazana jer je ovu srpsku regiju baš zadnjih dana zahvatila prava najezda vampira i vukodlaka usporediva samo s velikom vampirskom najezdom iz doba grofa Drakule, koju pamte samo najstariji mještani.

Iz sindikata vidovnjaka upozoravaju nas da je riječ o privremenom problemu čisto tehničke prirode: “Jednom u 70 000 godina dolazi do poravnanja Marsa i Saturnovog prstena. Prema našim izračunima do njega nije trebalo doći još 2000 godina. Ipak, nakon što su lažni astrolozi, takozvani astronomi, odlučili da Pluton ne bude više planet došlo je do potpune promjene parametara koju nismo stigli tako brzo dokučiti. Ipak, evo dok ovo pričamo Jupiter ulazi u svoju sedmu kuću tako da već sutra više neće biti problema u većini astroloških kategorija. Jedino bi natalne karte još nekoliko dana mogle imati poteškoća sa prredviđanjima.” – kaže nam Ašur, predsjednik sindikata. Ipak, na naše pitanje kako vidovnjaci nisu predvidili ovakav razvoj događaja on nam je odgovorio da se nismo o tome dogovorili razgovarati. Na našu konstataciju da smo mislili da je predvidio što ćemo ga pitati, spomenuti je opsovao i poklopio slušalicu.

Velik je ovo udar i za televizijske kuće u zemlji. Dok najveća hrvatska kuća, HRT, već godinama svojim vijestima obmanjuje javnost i proriče bolju budućnost, Nova i RTL su ipak posebno pogođene ovim slučajem te su najavile smanjenje cijena usluge. Tako će, kao isprika gledateljima, cijena poziva idućih nekoliko dana iznositi svega 75 kuna po minuti s fiksinih linija te 108.99 kn/min s mobitela.

Velik je ovo udar pogotovo za RTL koji se još nije oporavio od skandala kada je nakon smrti whitney Houston njen film ”Tjelohranitelj” emitiran samo sedam puta, dok je emisija o njenom životu trajala samo osam sati, a ne, kako se najavljivalo, šesnaest.

Razveseli nas klikom:

0 comments