Mladić preko e-baya greškom kupio zastarjeli humor pa ostao bez društvenog života

Iako je istraga još u tijeku, doznajemo kako je prvoosumnjičeni za podvalu lošeg humora izvjesni Mario Petreković.

Marko uhvaćen u jednom od brojnih naleta neduhovitosti

ZAGREB – Marko Miladin (26) nije ni slutio da će ga jedna kriva odluka stajati društvenog ugleda. Naime, iznerviran višegodišnjim ruganjem zbog neduhovitosti, Marko je odlučio preko e-baya kupiti polovni humor, jer, kako priznaje, za najnoviji humor nema dovoljno novca.

“Kupio sam humor za dvjesto dolara od nekog Hercegovca. Rekao je da je na račun viceva i pošalica dobio desetke novih poznanika i zbario deset tinejdžerica. Nažalost, prešutio mi je da su mu vicevi i šale iz 2007. godine” – počinje nam Marko svoju tužnu priču
.
“Bez puno razmišljanja kupio sam njegov smisao za humor. Pročitao viceve i dosjetke za više raznih situacija, s posebnim naglaskom na dosjetke za vrijeme kave i izlaska, kao i za situacije ispred nepoznatih ljudi, pogotovo djevojaka. Naoružao sam se i nizom viceva o Chuck Norrisu i Žaku te krenuo u izlazak.”

Nažalost, ono što je Marko držao smiješnim, drugi nisu jednako percipirali: “Prolazila je jedna zgodna plavuša, a ja sam ekipi postavio pitanje: “Znate li gdje plavuša ide kad se probudi? – Doma”. Zaprepastio me nedostatak smijeha. Svi su se pravili da nisu čuli” – govori nam Marko, koji nije ništa posumnjao ni kada je dobacio dosjetku o pijanom Šeksu niti kada su njegova tri udarna vica o Chuck Norrisu prošla nezapaženo.

“Pa recite vi meni kome nije smiješno kada postavim pitanje “Gdje je Ivanka Boljkovac” odgovorim sa “Pojeo je Žak”. Ne da se nisu nasmijali nego su me pitali da tko je uopće Ivanka Boljkovac” – priča nam Marko, nesvjestan da su njegovi vicevi i pošalice posljednji put bili smiješni u studenom 2007. godine.

“Dugo se družim s Markom i prihvatio sam da je neduhovit, a često i dosadan. Ipak, dobar je momak te mi to nije smetalo sve dok nije kupio taj prokleti humor” počinje Josip priču o subotnjoj katastrofi koju je doživio na račun Markova humora. “Prišao sam jednoj djevojci koja je bila s prijateljicom. Platio sam im piće te ih krenuo šarmirati. Odjednom se pojavio Marko koji je prijateljicu priupitao: “Jel’ ti otac terorist? Nije? Pa kako je onda napravio takvu bombu?”. Djevojke su nakon toga popile piće te otišle na wc iz kojeg se nisu vratile” – bijesan je Josip koji ne može više slušati Markove kvaziduhovite prispodobe.

Od nesretne kupnje lošeg humora prošla su tri mjeseca. Marka smo posjetili u njegovom domu na zagrebačkim Srednjacima. Fino nas je ugostio. Kaže da više ne koristi stari humor. Skuplja za novi. U međuvremenu ne priča viceve. Na odlasku nas prati do lifta te kaže: “Kuca policajac na lift i pita tko je unutra. Iznutra se čuje “Marko Perković Thompson”, a policajac će na to: “Izlazite van sva trojica”.

Čekamo lift kao žedan vodu, a od smrti dosadom spašava nas Markova 96-godišnja susjeda s pričom o goblenima.

Razveseli nas klikom:

0 comments