Mladići tijekom cijele večeri nisu dosađivali zgodnoj konobarici

Jesu li samozatajni mladići homoseksualci ili su bili deprimirani porazom Barcelone do danas nismo uspjeli ustanoviti

"E moj Xavi šta promaši. Ja san kao junior Mladosti iz Gunje po treningu zabijao desetak ovakvih. E da nije bilo vojnog roka JNA i ozljede zgloba di bi mi bio kraj" - po milijunti put prepričao je Jakov svoju nesretno propalu karijeru

IVANIĆ GRAD – Iako je u većini mjesta u Hrvatskoj subota bila očekivana, malo smo se iznenadili kada smo iz Ivanić Grada primili izvještaj o neobičnom slučaju u popularnom kafiću “Havana” gdje radi naočita dvadesetogodišnja Jelena P. Njoj je subota počela gore nego inače. Radi odigravanja El Classica velik broj mužjaka već je oko osam sati nahrupio u kafić.
“E moj Guardiola, igraj ti bez klasičnog napadača doma, uvodi malog Alexisa, mater ti jeben” – derao se Luka, najveći ljubitelj katalonskog kluba između Posavskog brega i Kloštar Ivanića. Očekivano, tih devedesetak minuta kafić je bio podijeljen na dvadesetak Guardiola i dvadesetak Mourinha te na nekolicinu “briga me ‘ko će pobijedit, meni ni iz džepa, ni u džep” malodušnih filozofa.

“Ipak, nakon utakmice stvari su se vratile u normalu. Dobacivali su mi svakakve komplimente i štipali u prolazu” – žali nam se Jelena koja nikako da shvati zašto konobarice nemaju beneficiran radni staž. “Nadala sam se da će izbiti barem nekakva tučnjava pa da dvadesetak minuta budu zabavljeni nečim što nisu moja prsa. Al ništa, začudo” – uzaludno se nadala ova simpatična djevojka.

“Bog Jelena, ja sam lovac na Jelene” – pokušao je milijunti put s istom upadicom 23-godišnji autolimar Nenad.
“Ženija bi te sutra ma i pit bi presta” – obećavao je Sven, naručujući novu stock colu i hvaleći se brojem do tada popijenih.

“Gdje ti je papirić iz kojeg si ispala bombončiću” – ljigavošću je nadmašio sve Andrija izazvavši smijeh svojih prijatelja za stolom i podsmijeh ostalih. Baš kad se činilo da će apsolutno svaki muškarac u gradu lošim upadicama i teorijom velikih brojeva pokušati ostvariti snošaj sa konobaricom, u kafić su ušla četiri vidno pijana nepoznata mladića.

Nepoznati mladići su se znakovito naslonili na šank i naručili turu Karlovačkog.
“Da, mislila san, još mi samo fale ova četvorica. Sama u sebi pokušavala sam dokučiti koji će me prvi pitat želim li biti Jebena” – počinje nam Jelena pričati priču koja će imati kopernikanski obrat. Naime, nitko od momaka tijekom cijele večeri nije imao potrebu Jeleni išta dobacivati niti je išta propitkivati, a niti nuditi brak ili prijevoz do dvjesto metara udaljene kuće.

“Iskreno sam bila iznenađena, a malo čak i ljuta. Ipak, bilo ih je zadovoljstvo posluživati onako nezainteresirane. Pomislila sam da su pederi jer su me gledali u oči dok su naručivali, a ne u sise, kako inače biva. Popili su nekoliko pića, uredno platili i napustili kafić. Nikad ih ranije nisam vidjela. Sigurno nisu odavde” – otvorena je Jelena koju već sljedeći petak čeka nova doza štipkanja za guzu, bračnih ponuda i zadaha koji ubijaju žohare.

Razveseli nas klikom:

0 comments