Thompson: ”Dobro ste prošli. Da sam pjevao uzeo bi bar 2 milijuna”

Da nema Sprdexa, poslovično prutuhrvatski nastrojeni masovni mediji ovaj put bi uspjeli u naumu da diskreditiraju jednog od najpopularnijih Hrvata.

Tako je. U šesti mjesec kreće turneja. Ne pjevam u Splitu, Hamburgu, Torontu, Čaporicama i Livnu, a završavamo s neodržavanjem spektakularnog koncerta u Zagrebu.

ZAGREB – Najpoznatiji hrvatski domoljub, rodoljub, istinoljub i bogoljub, Marko Perković Thompson, ovih dana sasvim sigurno ne spava mirno. Naime, prema iskazu HDZ-ovog rizničara Mladena Barišića, popularnom pjevaču isplaćeno je čak 515 tisuća eura kako u kampanji 2007. godine ne bi pjevao za veoma opasni i goropadni HSP. Iako ostaje nejasno o kojem od 402 postojeća HSP-a se radi, okladili bismo se da Anto Đapić nije imao ništa s tim. No, vratimo se na temu.

Neki su već od ranije dvojili o uračunljivosti čovjeka koji inzistira da ga se zove po automatskom oružju, no sada dileme o njegovoj uračunljivosti više nema. Budući da nekako sumnjamo da je za isplaćenu svotu platio porez, za njega se može reći samo kako je bezračunljiv.

Zahvaljujemo što ste nastavili čitati ovaj članak i nakon ovakve očajne pošalice, neka vam karma to vrati kad vam bude najviše trebalo.

Iako je do Marka ovih dana gotovo nemoguće doći, naši vrijedni novinari nekako su ga uspjeli pronaći na 500 metara kvadratnih širokom imanju u zagrebačkoj Radničkoj ulici:

”Što te proklete komunjare sada podmeću? U čemu je problem? Naravno da sam uzeo 500 tisuća eura. Učinio sam to zbog ljubavi prema ovoj zemlji! Pa za Gospu Lurdsku Blaženog Presvijetlog Isusa Malog Boga, više naplatim kad pivan na pričesti kakvom Imoćaninu u Hamburgu. Meni je ža svake bačene kune, ali da san odlučio pivat mora bi uzet bar 2 milijuna eura. Mislite da ovaj napaćeni narod ima toliko para? Spasio sam zemlju, znate li koliko je škola izgrađeno od milijun ipo eura kojih sam se odrekao?”

”Nijedna” – odgovara vaš novinar, a Marko nastavlja:

”Dobro, ali mogla je bit. Razumiš, sad će mene razapet po medijima. A jel se iko pita kako je meni? Ja više ne mogu pivat! Evo zovu iz Donjih Grubišića da će mi dat 100 iljada da ne pivan na fešti u Gornjin Grubišićima. Croatia records nudi 5 miljuna samo da ne izdan novi album. Jadan ti san, uzet ću šta ću, niko ne voli ovu zemlju ko ja” – pomalo tužno će Marko.

Razveseli nas klikom:

0 comments