GDJE JE ZAPELO: Niti nakon šestog gay braka još uvijek nije došlo do apokalipse?!

Gay brakovi, najveći neprijatelj Hrvata nakon Srba, komunizma i propuha, uzimaju svoj danak. U Splitu, nekadašnjoj prijestolnici homofobije, danas je sklopljen šesti gay brak. Ipak, usprkos tome, ništa se još nije dogodilo.

„Svi znakovi apokalipse su izostali. Nema velike vatre sa neba, nema potresa, požara nikada manje nije bilo, a ni Saša, Tin i Kedžo se nisu ponovo okupili. Jedini tko je ispunio apokaliptičnu normu su poplave, ali to ni blizu nije dovoljno da bi se moglo smatrati apokalipsom“, sliježe ramenima jedan anonimni član U ime obitelji kojemu žena evo već šesti put pegla najsvečanije odijelo da pred posljednji sud dođe uredan.

I na ostalim članovima ove superherojske inicijative za spas čovječanstva vidljivi su tragovi razočaranja.

„Kada sam jučer čuo da se sklapa šesti gay brak požurio sam susjedu po posljednji put izbušiti gume na novom autu, samo što sam ovaj put to učinio pred njegovim očima. Mislio sam, ionako se idem ispovijediti pa na posljednji sud. Jedini sud koji ću sada vidjeti bit će općinski sud kada me tuži za povredu imovine“, očajan je jedan drugi član U ime obitelji koji se baš radovao susretu s djedom.

Mnogi se sad s pravom pitaju u čemu je problem i gdje je zapelo sa apokalipsom. Mnogi smatraju da je problem u sporoj birokraciji, odnosno činjenici da Svevišnji nije dobio sve dozvole za ponovno razvaljivanje zemlje. U Raju su, saznajemo, skeptični zbog činjenice što nakon velike poplave u kojoj je preživio Noa, Bog još jednom apokalipsom priznaje da projekt nije uspio pa se misle da ovaj put koncesiju nad planetom Zemljom daju nekom drugom.

Razveseli nas klikom:

0 comments