Oko 70% heteroseksualnih Hrvata kasno sinoć shvatilo da Bog postoji

Ako ste vi jedan od dvojice Hrvata koji je propustio komentirati je li Terry zaslužio crveni karton, molimo obavite građansku dužnost u komentarima.

HRVATSKA – Sudimo li prema Facebook statusima muške populacije u Hrvatskoj, otprilike 70% mužjaka je sinoć nešto iza 22 sata spoznalo kako Bog postoji.

Očekivao bi čovjek kako će 2000 godina uvjeravanja Crkve, smrt i uskrsnuće, hodanje po vodi, paljenje grmova, spaljivanje vještica, prozivanje Sotonom ako ne vjerujete i slična čuda biti dovoljna da većina povjeruje, no za konačni dokaz ipak je trebalo pričekati da Chelsea nadmaši moćnu Barcelonu u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka.

”Ima Boga!!!!” – napisao je Marko Vidaković još prije isteka devedesete minute, a nakon što je u šokantnoj završnici, usprkos svim predviđanjima, Chelsea izjednačio, status je promijenjen u ”Definitivno ima Boga”. ”Kidam jaja ako Boga nema” – bio bi najvjerojatniji Markov status da je kojim slučajem došlo do potpunog preokreta u posljednjim minutama.

Nakon završetka utakmice i preostalih 600.000 Hrvata s Facebook profilom statusom je potvrdilo svoju novopronašlu vjeru.

”Hvala ti Bože, osvetaaaaa!!!” – kaže Josip iz Vinkovaca koji je također uvjeren kako je Bog osobno intervenirao u Chelseaovom trijumfu. Također, valja naglasiti kako je Crkva pozdravila povećanje broja katolika u Hrvatskoj, a naš izvor iz Vatikana nam javlja kako upravo traje vijećanje treba li Torresov pogodak odmah proglasiti čudom ili ga čeka sudbina Međugorja.

No, osim povećanja broja katolika valja spomenuti i sitan postotak skeptika koje je sinoćnji ”poraz nogometa”, ako išta, uvjerio kako pravde na ovom svijetu nema.

“Jebiga Messi, biće bolje, ne očajavaj, Barca més que un club” – napisao je tako Ivan, kojem se njegovi neplaćeni računi i sedam neprimljenih plaća čine smiješnima kraj kozmičkih tragedija, Messijeve stative i prečke.

Razveseli nas klikom:

0 comments