Sergio Ramos seli u Sjevernu Koreju

Analitičari očekuju da će već idućeg tjedna Sergio Ramos sjevernokorejskom loptom pokušati pogoditi američku zastavu na Mjesecu

Sinoć oko 23 sata po srednjoeuropskom vremenu u Pentagonu se oglasio alarm. “Amerika je napadnuta” vikao je vojni ataše, nakon što je iz Sjeverne Koreje došla poruka kako će “odmazda biti brza i silovita”. “Odmazda za što?” pitao se Barrack Obama. Srećom, nesporazum je brzo riješen. Kako saznajemo, na Pjongjang je pao nepoznati projektil, ali se uskoro uspostavilo da je riječ o nogometnoj lopti. Odmah su brojni Korejci izašli na ulice u nadi da im pokojni vođa Kim Jong Il šalje loptu s onoga svijeta, ako već hranu neće. Ipak, uskoro je ustanovljeno da je riječ o lopti kojom je nekoliko minuta prije, u Europi na Santiago Bernabeu Sergio Ramos izvodio jedanaesterac.

Lopta koju je sa jedanaest metara sinoć lansirao Sergio Ramos pored Marsa bi trebala proći danas oko 16 sati, a očekuje se da će sunčev sustav napustiti već oko ponoć- javili su neki mediji ne znajući da je lopta okružila Saturn i pala u Sjevernu Koreju

“Što kažete Real ispao?” bijesnio je novi sjevernokorejski vođa. “Ronaldinho nije više u Barcelone? Propao kažete?” njegovu čuđenju nije bilo kraja. “E pička li vam materina, mi taman kupili prava za Ligu prvaka 2005-e. Sad za 2011. nećemo ni kupovat kad ste nam usrali kraj” bijesan je bio sjevernokorejski vođa. Ipak, uskoro se pribrao: “Ima li taj Ramos telefon?”

Kako naknadno saznajemo, od večeras Sergio Ramos više nije igrač Real Madrida! Iako se na ugovor nije mogao žaliti, iz Pjongjanga je stigla jedna od onih ponuda koje se ne odbijaju. Kako je večeras dokazao, Sergio je u stanju loptu nabiti u zrak nekoliko desetaka metara više nego što je u stanju preletjeti sjevernokorejska raketa, koja je prije nekoliko dana, nakon 70 godina izrade, eksplodirala nakon polijetanja. Sergio bi tako trebao postati Ministar sjevernokorejske znanosti i glavni inženjer svemirskog programa, a koliko Korejci cijene novu akviziciju pokazuje i činjenica kako službeni bicikl neće trebati razduživati svaku večer.

U kuloarima se već počelo šuškati da bi Sjeverna Koreja mogla angažirati i Ivicu Olića, koji je, nezadovoljan minutažom u Bayernu, izjavio kako je uvjeren da “trči brže od sva tri sjevernokorejska auta.”

Razveseli nas klikom:

0 comments