Muškarac gledao žensku odbojku zbog odbojke

Znanstvenici još uvijek zbunjeni čini li ga to što voli sport više i od žena najvećim muškarčinom ikad ili ga činjenica da žensku odbojku gleda radi odbojke apsolutno diskreditira kao muškarca.

Zlatka Kapričić Draganić, tridesetosmogodišnja ekonomistica iz Slunja, nemalo se šokirala kada je shvatila razloge zbog kojih njen suprug, tri godine stariji Milan, gleda Europsko prvenstvo u odbojci za žene.

Prema istraživanju, čak osamdeset posto muškaraca koji gledaju žensku odbojku ne zna pravila. Ostalih dvadeset posto  nije uopće bilo svjesno da je riječ o nekom sportu.
Prema istraživanju, čak osamdeset posto muškaraca koji gledaju žensku odbojku ne zna pravila. Ostalih dvadeset posto nije uopće bilo svjesno da je riječ o nekom sportu.

„Ma što da vam kažem, znam se koristiti „historyjem“ na kompjutoru. Za razliku od njega. Ne moram vam ništa govoriti, znam što sve gleda po internetu kad ja izađem iz kuće. Kunem vam se, sudeći prema stranicama na koje ide kad je sam, on je najprosječniji muškarac na svijetu. Samim time šok je za mene bio kud i kamo veći“ počinje čudnu priču Zlatka koja još uvijek ne može pojmiti da je upravo njen suprug prvi muškarac u povijesti koji je žensku odbojku gledao radi odbojke.

A sve je počelo prije nekoliko dana kada je Milan, kako tvrdi Zlatka, iz dosade vrtio kanale na televiziji i naletio na odbojkašku utakmicu između Hrvatica i Ruskinja. „Prokomentirao je kako je skroz zaboravio da je počelo prvenstvo i kako dosta očekuje od hrvatskih reprezentativki. Znala sam da prati sport, ali mislila sam da blefira da će pratiti odbojkaško prvenstvo. Ali kada sam vidjela cure u pripijenim majicama i hlačicama kako nagnute prema naprijed čekaju servis, shvatila sam i zašto blefira. Bar sam tako mislila. Pa kvragu, i on je muškarac, bolje da gleda odbojkašice nego Mirjanu iz Pošte, majku joj njenu, da je samo vidite kako se oblači na posao, sram je može biti“ bježi s teme Zlatka.

Milan je, prepričava nam Zlatka, ispratio i utakmicu protiv Bjelorusije, te sinoćnju pobjedu nad Nizozemkama. Ali onda je uslijedio šok. „Nakon utakmice upalio je satelit i na nekom turskom programu našao prijenos utakmice između Turske i Bjelorusije. Odjednom mi je počeo pričati kako neka Turkinja smešira najbolje na svijetu. Nisam znala što to uopće znači, ali prvi put mi je palo napamet da on možda gleda utakmicu zbog odbojke. Otišla sam u kuhinju, ali nisam imala mira. Pitala sam ga otvoreno je li gleda odbojku zaista radi odbojke kao takve, a on je, ni ne trepćući, potvrdno odgovorio“ šokirana je Zlatka.

„Najgore od svega, već pet noćiju me nije takao u krevetu. Mislila sam da je zadovoljio svoje potrebe gledajući odbojkašice. Sto posto me vara onda. Sad, kad bolje razmislim, ona kurva sa pošte mi se baš jutros presrdačno javila…“ na tragu nečega je Zlatka…

Razveseli nas klikom:

0 comments