Policija objavila raspored sjedenja na božićnom ručku Mamićevih

Iz PU zagrebačke u petak su na svojim internetskim stranicama objavili raspored sjedenja na božićnom ručku obitelji Zdravka Mamića. Kako saznajemo, dijagram je nastao u suradnji četiri prestižna američka sveučilišta, a na njemu je gotovo mjesec dana radilo više od 400 znanstvenika.

– Jako smo ponosni na ovaj posao koji je bio sve samo ne jednostavan. Na akciji su čitav mjesec radile sve raspoložive policijske snage, od kojih neke službe i prekovremeno. Čak smo obustavili i veliku akciju PNUSKOK-a čiji su inspektori bili na rubu razbijanja opasne međunarodne mreže pješaka koji ne gledaju na obje strane kad prelaze cestu – izjavio je za Sprdex glasnogovornik PU Zagrebačke koji je naglasio i kako je Mamiću zabranjen kontakt s većinom svojih hercegovačkih prijatelja te će se obiteljski božićni ručak održati tamo gdje ih je najmanje.

– U Hercegovini ili na Zavodu za zapošljavanje, još nismo donijeli konačnu odluku – izjavio je Mato Sipek za Sprdex.

Iako naš ekspertni tim još uvijek analizira kompleksni dijagram kojeg je objavila policija, izgledno je kako će centralna figura ručka biti 96-godišnja Slobodanka Mamić, Zdravkova baka koja će biti zadužena za dodavanje kruha članovima obitelji koji ne smiju međusobno komunicirati. Kako saznajemo, na ručku će biti prisutan i njen stariji kolega, Mirko Barišić, koji će za stolom služiti kao ukras i time zadržati svoju funkciju iz Dinama.

Najveći sigurnosni problem za vrijeme trajanja ručka, procijenjuje policija, bit će Davor Šuker koji nije siguran koliko puta smije proviriti između Zdravkovih guzova da bi se to smatralo utjecajem na svjedoke.

Razveseli nas klikom:

0 comments