Smak svijeta odgođa se za početak 2013. godine!?

Svjetski stručnjaci procjenjuju da će se u postapokaliptičnom društvu najbolje prilagoditi narodi Balkana jer već stoljećima žive u apokaliptičnim uvjetima

Pitanje je hoće li gospodin Joža iz Oroslavlja uopće primjetiti razliku pred i postapokaliptičkog društva

SVIJET – Iz dobro obaviještenih izvora upravo smo saznali da se između svjetskih vlada, među kojima je i hrvatska, filmskih kuća i Smaka svijeta vode pregovori oko odgode početka kraja svijeta. Novi datum je, navodno, negdje u drugoj polovici siječnja 2013. godine.

Iako su razlozi ovom sastanku na vrhu još uvijek nepoznati, priča je, čini se, krenula s internetskih foruma middleearth.forum.tk i lordoftheringsbalkanfans.freehostia.com jer su se ljubitelji Tolkienova djela pobunili da neće stići pogledati novog Hobbita koji je najavljen za 18. prosinca, svega tri dana prije kraja svijeta i dugoočekivane apokalipse. “Pa nisam valjda zašiljio uši i makao spolni organ da ne vidim Hobbita barem pet puta” – napisao je korisnik pod nadimkom “woodelf” koji je na internetskim bespućima  poznat jer je napravio trideset plastičnih operacija, uključujući i micanje spolnog organa samo kako bi što više nalikovao Legolasu.

Ipak, da je priča dobila puno širi odjek od Rohana, Gondora i Mordora, dokazuje i slučaj da su se jutros u Bruxellesu susreli predstavnici europskih sila, među kojima je iz nekog razloga i Hrvatska, s trojicom jahača apokalipse. Smrt se ispričala, jer, kako saznajemo, ima pune ruke posla po Bliskom Istoku.

Što je točno dogovoreno još se ne zna, ali čini se da je Smak svijeta nezadovoljan pažnjom koju mu pridaju europski moćnici, iako je više puta upozorio “kako će se nedvojbeno dogoditi”. Francuski predsjednik, njemačka kancelarka, britanski premijer i Papa, sada traže više vremena da ljude pripreme na neizbježno. Prema nekim domaćim političkim analitičarima tu u priču uskače Hrvatska, koja će poslužiti u pripremi Europljana na izgled postapokaliptičnog društva.

“Slat ćemo naše ljude u Hrvatsku da gledaju kako to izgleda. Pokazivat ćemo im hrvatsku industriju, izvadke iz proračuna, a nećemo zaboraviti naše stanovnike upoznati sa standardom prosječnog Hrvata, koji i Nijemce očekuje poslije apokalipse” – rekao nam je jedan njemački dužnosnik koji je želio ostati anoniman.
U Hrvatskoj turističkoj zajednici već trljaju ruke: “Organizirat će se posebne turističke ture u Brodosplit i Treći maj. Nećemo zaboraviti ni postrojenja Kamenskog i Diokija, kao i njihove radnike. Neka Nijemci i Englezi vide što ih čeka kada udari apokalipsa” – riječi su jednog službenika HTZ-a.

Da Europljani shvate kako apokalipsa izgleda uživo, poslužit će vožnja legendarnim hrvatskim željeznicama, zbog čega je naglo porasla prodaja karata za vlakove, koji, nadamo se, ni ovo ljeto posustati s izlijetanjima, kvarovima i kašnjenjima.

Zapadni turisti moći će ovoga ljeta posjetiti postrojenja propalog hrvatskog gospodarstva da dobiju dojam o izgledu svijeta nakon apokalipse

Ipak, nisu svi zadovoljni ovakvim razvojem događaja. “Ako Smak svijeta učini da svijet  izgleda kao Hrvatska zadnjih dvadeset godina, neka znaju da ćemo ih tužiti” – uglas govore Ivić Pašalić i Borislav Škegro, koji se smatraju najzaslužnijima na ovo na šta Hrvatska danas liči. “I dobiti spor jer će sudovi, nesumnjivo, biti korumpirani. Točno onakvi kakvima smo ih mi devedesetih napravili” – dodaje Pašalić koji zadnjih mjeseci prijeti povratkom u javni život, što su mnogi već protumačili prvim znakovima Apokalipse.

Da će biti pokušaja i zarade na tuđoj nesreći svjedoči i susret predsjednika Josipovića i vođe TBF-a Mladena Badovinca kojem je predsjednik predložio da odmah tuži Smak svijeta ako do njega dođe, radi kršenja autorskih prava i korištenja imena TBF-ove istoimene pjesme.

Razveseli nas klikom:

0 comments