Srpski narod opet žrtva razularenih susjeda: “Život će se nastaviti, Srbija će oprostiti, ali ovakvih naočala Vučić više nema gdje kupiti”

Po tko zna koji put u povijesti, Srbi su još jednom ispali žrtve razularenih i podivljalih susjeda. Nova žrtva je, tvrde danas brojni srpski političari, cijeli srpski narod, a izravan napad doživio je premijer Vučić kojeg je razularena svjetina pokušala ubiti jednim kamenom i dvije plastične boce. Što je najgore, svirepi napad dogodio se u Srebrenici na godišnjicu masakra kojeg je službeni Beograd velikodušno tek prije koju godinu odlučio priznati, dok neslužbeni Beograd, gdje spada oko 90 posto stanovništva i 99 posto srpskih političara, i dalje tvrdi da su se Bošnjaci sami bacali na noževe samo da napakoste Srbima.

„Ne znamo koji je razlog napada, jeste, rekao sam 1995. godine da ćemo za jednog Srbina ubiti sto muslimana. Znate, moram priznati, malo sam pretjerao, pristao bih i da se za jednog Srbina ubije i pedeset muslimana“, pomirljiv je Vučić kojemu nije jasno kako ga je netko mogao napasti samo zato što je pola svoje političke karijere bio četnik i pozivao na četničko čišćenje.

„Vidite, što da vam kažem, mladost ludost, takva su vremena bila, jedan dan si s ekipom u kvartu, drugi radiš etničko čišćenje u nekoj od susjednih država, pa tko od vas nije učinio neku ludost u mladosti. Pa što sad, netko porazbija cijeli kafić, netko tri susjedne države, tko je bez grijeha nek baci prvi kamen“, svoje izlete iz devedesetih opravdava srbijanski premijer.

„Pa što je više ovo, Hrvati slave Oluju, Bošnjaci hoće da im se ispričamo, pa uvijek mi moramo biti žrtve, ne možeš više ni da ideju Velike Srbije pokušavaš ostvariti, a da ti se ne nakače optužbe za etničko čišćenje“, kratko je komentirao predsjednik Nikolić koji se nikako ne može načuditi što to svi imaju protiv Srba, te nam se ispričao jer žuri na otvaranje novog četverometarskog spomenika poznatom srpskom misionaru Draži Mihailoviću.

“Život će se nastaviti, Srbija će oprostiti, ali ovakvih naočala više nema za kupiti. Dobro, ja sam pozivao na etničko čišćenje, oni su mi razbili naočale, nadam se da smo sada kvit”, pomirljiv je na kraju Vučić.

Razveseli nas klikom:

0 comments