U Nizozemskoj se traži legalizacija heteroseksualnih brakova

Ohrabreni ovom inicijativom, određeni konzervativni krugovi u Nizozemskoj odlučili su zatražiti kriminalizaciju teških droga.

Hoće li miješani parovi nakon braka tražiti da mogu imati i vlastitu djecu?

AMSTERDAM – Da je Nizozemska perjanica svjetskog liberalizma, mogli smo se već nebrojeno puta uvjeriti. Ipak, mišljenja smo da će prijedlog o sklapanju heteroseksualnih brakova kojega je Parlamentu predložila zastupnica Stranke za promicanje i prava heteroseksualnih osoba izazvati popriličnu buru emocija i među najliberalnijim slojevima društva. Da je tome tako pokazuje stanje na amsterdamskim ulicama. Gotovo da nema Nizozemca koji o ovoj temi nema izraženo mišljenje. Udruge za zaštitu ljudskih prava napominju da su i heteroseksualci ljudi koji nisu krivi što su takvi rođeni.

“Shvaćam da je zaista nelogično da se nekome svidi osoba suprotnog spola. Da mi sutra sin dođe kući i kaže da mu se sviđa neka djevojka s faksa, bila bi tužna iako ne i zaprepaštena jer mi već duže vremena odbija pomoći u odabiru zavjesa za stan. Ipak, poštovala bi to. To je osobni izbor” – rekla nam je jedna prolaznica koja je čitala letke sa štanda promicatelja ovog seksualnog opredjeljenja, reći će jedni, odnosno devijacije reći će drugi.

Glavna kritika ovakvom odnosu leži u činjenici da su muškarci i žene toliko različiti da nemaju o čemu pričati duže o par sati, a kamoli da žive skupa. Muškarci, poslovično, vole playstation i nogomet, a žene shopping i razgovor o noktima. To je čista uvreda instituaciji braka” – upozoravaju iz Nizozemske stranke homoseksualaca koja se zasad najviše protivi ovim prijedlozima. Jedan od njihovih ključnih argumenata glasi: “Da je Bog želio da se muškarci i žene miješaju, Isus ne bi odabrao 12 apostola, nego 6 apostolica i 6 apostola.”

Vjerujemo da će Hrvatska još uvijek ostati van ovih liberalnih zbivanja, a pojam miješanog braka i dalje će biti suživot Hrvata i Srbina, odnosno Hrvatice i Srpkinje u istom kućanstvu.

Razveseli nas klikom:

0 comments