Predivna gesta za Dan žena: Rozga Hauseru kupila ogroman buket cvijeća

Stjepan Hauser je svim pripadnicama ljepšeg spola putem svom Facebook profila čestitao Dan žena pritom objavivši fotografiju od prekrasnog buketa kojim ga je rano jutros iznenadila njegova Jelena.

– Sinoć sam imao koncert i malo kasnije sam se probudio. Kad ono, imao sam što i vidjeti! Kraj mene je bila nasmijana Jelena s predivnim buketom. Od silnog uzbuđenja skoro sam zaboravio probuditi novinara Storyja koji je spavao kraj mene da nas uslika – izjavio je za Sprdex presretni Hauser koji je na svom Instagram profilu uz fotografiju napisao:

– Želim svim ženama svijeta da ih se tretira kao mene moja Jelena!

Sretni par prije nekoliko mjeseci u jednom zagrebačkom restoranu slikao se s Jelenom Rozgom
Sretni par prije nekoliko mjeseci u jednom zagrebačkom restoranu slikao se s Jelenom Rozgom

Iako su ih u posljednje vrijeme Karamarko i Petrov skinuli s vrha liste najneuvjerljivijih koalicija, lijepo je vidjeti kako se mladi par ne planira predati. Dodatan motiv i razlog za veselje zasigurno će im biti i najnovije istraživanje Ipsos pulsa prema kojem se njihova ljubav popela za jedno mjesto na ljestvici suludih stvari u koje ljudi vjeruju te se sada nalazi jedno mjesto iza čudovišta iz Loch Nessa i dva ispred Drekavca.

Predivnu gestu kojom je iznenadila svoju bolju polovicu komentirala je i sama Jelena:

– Bila sam u nedoumici što kupiti. S obzirom da mu se nekidan ostavio životni san da ga poljubi Elton John, dvoumila sam se između nove torbice ili nove mokasinke u stilu Hugha Hefnera – zaljubljeno nam priča Rozga i nastavlja:

– Čak sam sam se savjetovala i sa Ciganovićem želeći mu kupiti cipele nalik mojima koje je pomalo sa zavisti gledao. No, nakon što mi je sugerirao da su one ipak malo muškobanjaste za njega, odlučila sam se za nešto s čime se ne može pogriješiti. Prekrasan buket! – izjavila je presretna Jelena koja je dodala kako ne može puno pričati jer se priprema za odlazak na Hauserov koncert u Lisinski.

– Namjerno ga je organizirao u popodnevnim satima da utorak navečer, kao i svaki pravi muškarac dok traje Liga prvaka, može provesti analizirajući Beyonceinu koreografiju i šminkajući se za sutrašnje snimanje za Story.

Autor: Povljana girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: