Nogometaši Lokomotive žale se da ni pet sati prije početka još ne znaju konačni rezultat svoje utakmice

Kazališno društvo „Lokomotiva“ danas u 19.45 odigrati će prvi čin ovogodišnje europske turneje protiv velškog Airbusa.

Međutim, momčad s Kajzerice, saznajemo od našeg izvora, sve je samo ne zadovoljna organizacijom domaćina. „Još je svega nekoliko sati ostalo do početka utakmice, a mi još ne znamo kakav će rezultat biti na kraju. Pa što je ovo, ima li u ovoj zemlji ikakvog reda“, govori nam jedan naš izvor iz kluba koji je pitao suca je li možda zna nešto o krajnjem ishodu, ali sudac se počeo čudno ponašati.

„Lijepo sam ga pitao „Oprostite gospon sudac, je li sve u redu, jesu li vam sjeli novci, što da dečkima u svlačionici rečem što će odigrati na kladionici, što da Šukeru javim da odigra“, ali on se počeo čudno ponašati. Pričao je o nekakvoj prijavi, izbacivanju sa natjecanja, neregularnosti… Imao sam osjećaj da čitam članak jednog od pet novinara koji nisu na gazdinoj platnoj listi“, nastavlja nam naš izvor iz Lokomotive.

Dodajmo i ovome da su se navijači Lokomotive žalili što utakmica neće biti u izravnom prijenosu na televiziji, ali sa HRT-a su im odgovorili da je, umjesto da uživo prenose utakmicu, jeftinije platiti put u Wales njima obojici.

izvor slike: uefa.com

Razveseli nas klikom:

0 comments