Niti 24 sata nakon katastrofalnog potresa u Italiji još uvijek nema prigodne pjesme Bona Voxa

Šuška se da je i Slaven Bilić viđen prije neki dan s Bonom Voxom. Prema nekim saznanjima U2 već snima pjesmu posvećenu hrvatskoj katastrofi na EURU.

DUBLIN – Potres koji je jučer pogodio sjevernu Italiju, nažalost, nije prošao bez ljudskih i materijalnih žrtava. Ipak, da bi se nešto nazvalo katastrofom potrebna je prigodna pjesma Bona Voxa. Iako se jučer oko podne već očekivalo da će U2 izdati prigodnu pjesmu, to se nije dogodilo. “Ovo je prvi takav slučaj. Talijanska vlada ne zna kako se postaviti. Kada god je neki kataklizmički događaj u pitanju, pjesma je na internetu već nakon 12 sati. Sada nismo sigurni smijemo li ovaj događaj proglasiti tragedijom. Bono, ako čitaš, molim javi se” govori nam Diego Palminovar, pročelnik europskog društva za kataklizmičke događaje.

“Što kažete, pao komet? Ma što nemamo pjesmu, snimili smo je još osamdesetprve. Samo nam recite ime grada da ga možemo upisati na praze crte.”

Kroz popodne smo pokušali stupiti u kontakt i sa samim Bonom, ali to nam nije pošlo za rukom. No, vrijedni kakvi jesmo, pronašli smo intervju u kojem je Bono prije nekoliko godina izjavio: “Sve pjesme imam unaprijed napisane. Kod kuće imam jednu fasciklu gdje abecednim redom imam posložene kataklizmičke događaje: poplave, potresi, požari, ratovi, tsunami, unutarstranački izbori u HDZ-u. Kako se što dogodi na prazne crte u tekstu samo upišem ime tragedije” priznao je to vidno pijani Bono prije nekoliko godina.

Iako se još uvijek nezna zašto ovaj događaj nije opjevan od strane irskog benda, brojni analitičari smatraju da je Bono Vox ovim potresom ostao zatečen jer, šuška se, već danima priprema pjesmu posvećenu Hrvatima koji će, nakon pobjede na unutarstranačkim izborima, biti prisiljeni idućih godina redovito gledati Karamarka na televiziji što je veća katastrofa i od TV programa na hrvatskim televizijama.

Razveseli nas klikom:

0 comments