Brojni migranti iz Njemačke krenuli prema Hrvatskoj: Baš lijepo što i u Europi postoji zemlja gdje je dozvoljeno silovanje

“Žene u Hrvatskoj imaju sva ljudska prava, ali vlada užurbano radi na tom problemu”, došljacima je obećao ministar Hasanbegović.

Nova vlast najavila je da će više raditi na povezivanju ministarstava, a jedan od prvih poteza novih ministara, saznajemo, upravo je uža suradnja ministarstva turizma i pravosuđa.

Gosti oprez: Za razliku od trostrukog silovanja, uživanje trove drakonski se kažnjava
Gosti oprez: Za razliku od trostrukog silovanja, uživanje trove drakonski se kažnjava

“Da, to je istina, naš pravosudni sistem je jedinstven u svijetu, šteta je da to ne iskoristimo”, govori nam izvor iz ministarstva koji kaže da je nešto slično već napravio prošli ministar poduzetništva Gordan Maras.

“On je poduzetništvo u Hrvatskoj odlično izbrendirao na svjetskom tržištu kao ekstremni sport iz kojeg malo tko izlazi živ. I danas imamo upite od bogatih Engleza kojima je dosadno u životu pa život žele začiniti otvaranjem privatne firme u Hrvatskoj ili, što je još ekstremnije, investiranjem”, hvali nam se izvor iz Hrvatske turističke zajednice koji kaže da je pravosudni turizam nešto potpuno novo.

“Gdje danas možete pošteno silovati? Eventualno u Islamskoj državi, ali tamo je ljudima problem doći. Nema izravnih letova, treba mjesecima puštati bradu i imati nazadnije stavove od biskupa Košića. Ovako, za samo 20.000 eura u Hrvatskoj je moguće silovati do mile volje”, govori nam naš izvor navodeći primjer Australaca koji su silovali Norvežanku prošlog ljeta u Splitu, uredno platili 20.000 eura i otišli kući.

“To je tek probni balon, ako nam ovo uspije, a nema razloga da ne uspije, možemo krenuti i na nešto drugačije. Primjerice, GTA u stvarnom životu, kradite, varajte, gazite civile. Osim što u igrici ponekad i završite u zatvoru, kod nas je za takve rezerviran Sabor”, završava naš izvor dodavši da su to tek tehnički detalji.

Da odluka suda u Splitu da trojica Australaca mogu kući ako plate 20.000 eura zbog brutalnog silovanja maloljetne Norvežanke ima velik broj pobornika dokazuje slučaj iz Koelna. Naime, nekoliko stotina migranata s Bliskog istoka već je krenulo prema Hrvatskoj oduševljeni što ima zemlja gdje se može silovati, a ne da se najobičnije seksualno uznemiravanje mjesecima provlači kroz novine, kao što je slučaj u Njemačkoj.

Razveseli nas klikom:

0 comments