Student FER-a prevario zaručnicu s trolom iz World of Warcrafta

Osim zaručnice, nesretni student izgubio je i teškom mukom zarađeni mač.

Djevojko, mora da je boljelo? - Što? - Kad si pala s levela 95

ZAGREB – Jurica Maras, 26 godišnji apsolvent industrijske elektronike na zagrebačkom FER-u neće po dobrom pamtiti momačku večer koju su mu prijatelji prošlog vikenda organizirali na zagrebačkim Gajnicama.

“Uvjerili smo ga da će lokal biti prepun kurvi i striptizeta, ali odlučili smo ga ugodno iznenaditi. Nikad neću zaboraviti oduševljenje na njegovom licu kada je shvatio da ga umjesto kurvi čeka fotelja s upaljenim World of Warcraftom” – priča Toni, Juričin kum i prijatelj.

“Odlučili smo da mu za momačku večer pružimo užitak da sa svojim ‘nightelfom’ vodi naš tim u izrazito teškom i opasnom zadatku na igri, a sav plijen bi pripao njemu. To mu je ujedno bio i svadbeni poklon” – kaže nam Luka.

Međutim, tu su počeli i prvi problemi: “Quest je, nažalost, prošao odlično. Odlučili smo proslaviti u jednoj krčmi u južnom Kalimdoru. Jurica je, sretan zbog novog mača, pretjerao s pićem te u jednom trenutku nestao. Izašli smo ga potražiti i zatekli ga u snošaju s nama nepoznatom trolicom.”

“Shvatite me, bio sam opijen slavom. Prišla mi je i popili smo nekoliko pića. U idućem momentu smo se ljubili ispod mosta. Ničega se ne sjećam” – govori nam Jurica još se zaklevši kako ga Južni Kalimdor neće vidjeti na neko vrijeme taman zlatni mačevi s neba padali.

Jurica je sve priznao zaručnici koja nije mogla prijeći preko nevjere. Šest godina duga veza, započeta na razuzdanoj zabavi gdje je Jurica rasturao u Guitar Hero-u, dobila je neslavni log out.

Razveseli nas klikom:

0 comments