Dječak od roditelja za rođendan zatražio tablet; dobio aspirin i čašu vode

Kad su vidjeli koliko košta ono što je uistinu tražio, aspirin i čašu vode popili su roditelji.

U redakciji već dva sata traje svađa oko profila osobe koja je napravila ovo
U redakciji već dva sata traje svađa oko profila osobe koja je napravila ovo

KUTINA – Jedina stvar veća od generacijskog jaza stvorenog rano jutros u obitelji Kusanović bilo je razočaranje najmlađeg Kusanovića, malenog Josipa, kad je na rođendansko jutro kraj svog kreveta zatekao aspirin i čašu vode. S mašnicom.

”Već sam navikao da imam najstarije roditelje u razredu, da tata prdne na roditeljskom, češka uši pa pogleda što je našao ili da mama poliže prst pa mi obriše obraz pred čitavom školom, ali ovo je stvarno previše. Pričali smo nekidan što bih volio za rođendan i lijepo sam rekao tablet, mama kaže pa sine imamo tabletić na televiziji ja kažem ma ne taj, tata prdne i kaže pusti nju znam ja na što misliš” prepričava nam početak neviđenog nesporazuma devetogodišnji Josip.

”Ma nisam ja ni čuo što je rekao. Gled’o sam Izeta Fazlinovića, genijalan tip, svaki božji put kad je na televiziji mali se uhvati nešto pričat. Pit’o poslije Mariju što je tražio, kaže ona tablet, ja rek’o pa imamo ga već na televiziji kaže ona je, ali naljutio se kad sam to rekla, kaže ne taj tablet. E jebiga, k’o je mog’o pomislit da hoće kompjuter. I bolje da nismo shvatili, ovako se bar ponadao da će ga dobiti, hahahahaha” kaže 61-godišnji Mirko Kusanović.

Nakon što je maleni Josip 4 sata proveo plačući, Marija i Mirko pojačali su svoje slušne aparate i primijetili da plače. Priznaju, bilo im ga je malo žao te su nazvali Mirkovog brata Marka da ga upitaju što je to tablet. Nakon 2 sata objašnjavanja, nisu uspjeli shvatiti.

 ”Nije kompjuter, nije laptop, nije mobitel, nije televizija, pa koju Gospu onda je? Čemu služi to? I kakvo je to glupo ime tablet? Šta je jogurt bilo zauzeto?”  dere se glava kuće Mirko dok nam prepričava razgovor sa sinom.

Iako je bio vidno razočaran samom idejom tableta, gazda Mirko naposljetku se ipak primirio i pred svima se zakleo da će malenom Josipu ipak kupiti najnoviju high-tech igračku. ”Koliko to košta” pitao je vašu novinarku, a nakon odgovora samo je promrmljao:

”Marija, gdje je onaj aspirin?”

Razveseli nas klikom:

0 comments