Umirovljenik otkrio treću brzinu u svom automobilu

U Domu zdravlja već se raspredaju mitovi o lokalnom Schumacheru.

Dosadašnja najbrža umirovljenica, Australka Ruth, od 0-10 km/h poteže za 14 sati

DEDINAC – Vinko Maglica, 78-godišnji umirovljenik iz Dedinca kraj Osijeka već trideset godina vozi Golfa jedinicu. Baš prekjučer kupio je svog devetog Golfa i zajedno sa ženom Milicom zaputio se kćerki u Zagreb.

”Vozili smo se autocestom i kad me pretekao traktor rekao sam ženi jebote Milice pa šta ja radim krivo? Vozili smo oko 12 na sat, baš su na radiju govorili o ovoj nesreći na autocesti i Milica me molila da ne divljam. Dobro, reko, zašto da plašim ženu krenuo da ću ubaciti iz druge u prvu brzinu, kad čovječe auto ima da poleti!” priča nam drhtavim glasom Vinko.

Iako se sve zbivalo tako brzo da se ne sjeća detalja, dobri djedica Vinko sjeća se da je Milici od brzine perika odletjela na zadnje sjedište. Kako i sam priznaje, nije znao točno što ga je snašlo.

”Odmah sam se ja parkirao i nazvao sina mehaničara. Mislio možda hoće da me ubije zbog zemlje što mu neću da ostavim. Lijenčina jedna. Kad nije, kaže on stari ubacio si u treću. Čuj jebote, u treću!” govori simpatični Vinko i nastavlja:

”Ja prvu koristim za kretanje, drugu za vožnju. Nisam znao da postoji ta prokleta treća brzina. Nije ni čudo da djeca ginu po cesti. Iako, moram priznati da je bilo lijepo što smo stigli u Zagreb za samo 12 sati”.

Otkriće treće brzine u automobilima moglo bi ozbiljno potresti svijet umirovljenika. Iako Vinko Maglica naglašava kako bi se tajna opasne treće brzine ljudima trebala otkriti kada napune pedeset godina, priznaje da se vozeći 22 km/h nakratko opet osjetio mladim.

”Iskreno ću vam reći. Osjećam se kao novi čovjek. Tek mi je 78 godina i u budućnosti želim postati prvi umirovljenik  koji je obavio uspješno pretjecanje drugog automobila. Pazite se ljudi, stigao je još jedan divljak na cestu” govori Vinko očito opijen moćima famozne treće brzine.

Razveseli nas klikom:

0 comments