Sotona preko glasnogovornika poručio: ”U Paklu ima seksa koliko vam srce poželi”

Nakon Sotoninih riječi, oko 70% žitelja Raja već je podnijelo zahtjev za raskidom ugovora o stanovanju.

Ili ovo ili Majka Tereza, pa vi birajte

U epskoj bitci između dobra i zla otpočelo je jučer novo poglavlje koje bi moglo odrediti konačan ishod  ovog vjekovnog sukoba. Neimenovani mladić, iz samo njemu poznatog razloga, odlučio se s pitanjem o ljudskoj seksualnosti obratiti Glasu Koncila. Dobio je što je i zaslužio rekli bi neki, a mi mu se ovim putem iskreno zahvaljujemo jer bez njegovog bolesnog uma koji, oslobodi Bože, razmišlja o golim ženama, svijet možda nikad ne bi upoznao termin – higijena mašte.

”Moramo vas upozoriti da griješite. Vi, naime, ne vodite dovoljno računa o čistoći svoga srca i svoje mašte pa na taj način povrijeđujete i svoje dostojanstvo i samopoštovanje te ujedno ne iskazujete dovoljno poštovanja prema djevojkama o kojima govorite” stigao je mudri odgovor iz pera zaposlenika Glasa Koncila. Sasvim normalno, tko bi drugi bio kompetentan za savjetovanje o seksu i poštovanju žena od zaposlenika organizacije koja svojim muškim članovima brani seks, a ženama eksplicitno zabranjuje pristup rukovodećim pozicijama.

Ne treba sumnjati kako je mladić bio zadovoljan odgovorom ekspertnog tima Glasa Koncila, no to nije ništa prema količini zadovoljstva koju je Sotona doživio nakon što je saznao da u Raju nema seksa.

Istog trena kontaktirao je Vojislava Šešelja, osobnog glasnogovornika za Balkan i dio Istočne Europe, i naložio mu da obavijesti potencijalne posjetitelje kako u Paklu seksa ima u neograničenim količinama.

”Tko ne bi riskirao malo vruće vatrice za beskonačnost ispunjenu seksom” opravdano se pita Sotona koji nakon gafa PR službe Raja očekuje navalu ljudskih duša u narednim godinama.

”Ma ne mogu doći k sebi. Ovo čekam tisućama godina. Vabio sam ljude pohlepom, gramzljivošću, sebičnošću, ali vrag me odnio ako sam mogao zamisliti da će konačna pobjeda doći ovako jednostavno. Tko bi normalan rekao hajde provedite vječnost na mjestu gdje nema seksa? Hahahahaha, pa taj Bog ‘ko da ne zna kakve je ljude stvorio” – zlokobno se smije Šešelj dok prenosi Sotonine riječi.

Razveseli nas klikom:

0 comments