Petrov se pohvalio prvim gospodarskim uspjehom nove Vlade: “Iz Metkovića ćemo u Rusiju izvoziti 10.000 ministara godišnje”

Na Markovom trgu u petak će se održati sjednica Sabora na kojoj će budući mandatar Tihomir Orešković Hrvatsku uvesti u 2001. godinu predstavljajući saborskim zastupnicima nevjerojatan izum zvan Powerpoint prezentacija.

Sjednicu pratite UŽIVO na Sprdexu

14:20 – Replika HNS-ovaca na repliku SDP-a na repliku Mosta dokrajčila i posljednjeg budnog novinara Sprdexa koji je pratio sjednicu

14:10 – Ivan Šuker ustao na repliku, svi cijene trud

14:00 – Petrov se pohvalio prvim gospodarskim uspjehom nove vlasti: “Metković je potpisao trgovinski sporazum s Rusijom, ove godine izvest ćemo 10.000 ministara”

13:30 – Petrovu objasnili da se u saborskim klupama ne treba klečati

13:14 – Petrov se pohvalio prvim gospodarskim uspjehom nove Vlade: “Iz Metkovića ćemo u Rusiju izvoziti 10.000 ministara godišnje”

12:50 – Svoje izlaganje započeo Milorad Pupovac, Orešković zabrinut hoće li uhvatiti noćni let kući

12:00 Nakon 2 sata priče o ekonomiji rasprava konačno skrenula prema ustašama i partizanima, zastupnici bude HDZ-ovce u klupama: “Ajde, ljudi, najgore je prošlo”

11:38 – PRVE TRZAVICE U NOVOJ VLADI Petrov (MOST) i Bernardica Juretić (HDZ) ne mogu se dogovoriti tko će voditi molitvu

11:20 – Orešković Ingrid Antičević Marinović dao poklon bon za Plivine lijekove protiv paranoje

10:55 – Na pitanje Oreškoviću odlučuje li samostalno Karamarko odgovorio potvrdno

10:37 – Branku Grčiću se spuštaju kapci dok sluša Oreškovićevu prezentaciju: “Uf što je ova ekonomija dosadna, sreća što se nikad nisam bavio ovim stvarima”

10:25 – Karamarko se predsjedniku Sabora žali da su na njegovom saborskom mjestu SDP-ovci sabotirali tipku za glasovanje. Ispostavilo se da je samo zahrđala od nekorištenja.

10:08 – Orešković citira generala iz Drugog svjetskog rata koji se borio protiv fašista, Hasanbegović bijesan: “Zašto premijer citira neprijatelja?”

09:59 – Orešković pustio krivu PowerPoint prezentaciju s USB-a: “Oprostite, bio je to Kolindin seminar”

09:44 – Za potpredsjednika Sabora izabran Ivan Tepeš sa samo jednim glasom protiv. Svi zastupnici su glasovali za, osim samog Tepeša čija se podignuta ruka nije vidjela od stola

09:00 Promjena plana: Sjednica premještena u Sabor jer je u Sheratonu svadba

 

Razveseli nas klikom:

0 comments