HDZ: Zakon o umjetnoj oplodnji najveća tragedija hrvatskog naroda nakon Jasenovca i Bleiburga!

Ako znate nekoga tko je začet umjetnom oplodnjom, apeliramo Vas da odete do najbliže crkve i/ili podružnice HDZ-a i prijavite ga nadležnoj osobi. Oni će najbolje znati kako osobu učiniti da se osjeća manje vrijednom i odbačenom.

KAPTOL – Već godinama povjesničari lome koplja oko toga koji je treći najtragičniji događaj u hrvatskoj povijesti. Dok je jedna struja smatrala da je treće najveće zlo, poslije Bleiburga i Jasenovca, ratificiranje sporazuma za pristupanje Hrvatske Ugarskoj 1102. godine, drugi su smatrali da se trećeplasirana tragedija krije u nedavnom Domovinskom ratu.

Postrojenje za suzbijanje nove masonske spletke: komunizma iz epruvete

Da su bili u krivu svi oni koji su smatrali da je agresija na Hrvatsku početkom devedesetih bila dovoljno velika tragedija potvrdio je danas potpredsjednik HDZ-a, Damir Jelić, otkrivši narodu trećeplasiranu tragediju. Riječ je o monstruoznom procesu ubijanja hrvatskog naroda koji je  poznat kao umjetna oplodnja. Radi se, naime, o dobro osmišljenom genocidnom procesu ubijanja hrvatskog življa kojega provode sebični roditelji koji se ne mogu pomiriti s činjenicom da Bog nije želio da budu roditelji pa oni šuruju s Đavlom ne bi li dobili potomstvo. „Ali ne bilo kakvo potomstvo“ govori nam jedan visoki izvor s Kaptola. „Riječ je o ljudima koji se već rode okrvavljenih ruku. Ta djeca, ne da se rađaju s istočnim grijehom, ta djeca se rađaju, a da ni ne znaju da su upravo oni krivi za smrt na desetke svoje braće i sestara. Oni se ne rađaju kao ljudi, nego kao komunisti“ poentira nam spomenuti crkveni izvor uvjeravajući nas da je umjetna oplodnja prijevara jer na jednog uspješno oplođenog mladog Hrvata, udbaški doktori pobiju na desetke njegove hrvatske braće i sestara.

Iako su Bleiburg i Jasenovac još uvijek sigurno prvi na stoljetnoj tablici tragedija hrvatskog naroda, pitanje je dokad će tako ostati jer se, na kraju krajeva, ovim stratištima ipak zna broj, dok broj žrtava u masovnoj grobnici „Maternica“ svakodnevno raste.

„Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji djelo je Sotone i komunista kojima je u interesu samo da ubiju što više Hrvata. Što kažete, rodi se jedno novo hrvatsko dijete i usreći jedan mladi bračni par? Pa umre ih na desetke“ govori nam jedan HDZ-ovac kojega smo presreli na izlazu s konferencije.

Nova simbioza Kaptola i HDZ-a nije mogla proći bez velikih planova. Najavljeno je da ovaj sotonski zakon, koji u vidu ima nesretnim parovima pružiti užitak imanja vlastite djece, svakako neće proći u Saboru. Štoviše, sva djeca rođena umjetnom oplodnjom, prema zakonima koje planira postaviti buduća hadezeovska vlada, bit će sa 18 godina procesuirana i suđena pod optužbama za bratoubojstvo i genocid. Naglašeno je da Hrvatskom već šeta  na desetke tih monstruma koji su nastali umjetnom oplodnjom, „ali nenarodna vlada kao što je ova štiti te monstrume“.

Ovaj tekst valja zaključiti izjavom jednog crkvenog dostojanstvenika kojom se najbolje ilustrira ozbiljnost situacije: „Komunističke krvnike od suda je spasila smrt. Ovi monstrumi neće nam pobjeći. Na sudu će se naći već samim rođenjem.“

Razveseli nas klikom:

0 comments