ALARMANTNO: Hrvatski portali već tri sata nisu objavili ništa o vrućoj atmosferi na Zrću

Zbog nedostatka objektivnih članaka, već su počele kružiti glasine  kako se na Zrću zapravo nalazi 70% latentnih homoseksualaca i dvije plaćene plesačice.

Marica iz Daruvara zbog izostanka fotogalerije sa Zrća na popodnevnoj kavi s prijateljicom nije mogla komentirati kako ovaj svijet ide kvragu i kako su mladi izgubili moralni kompas. Ne ponovilo se.
IZOSTANKOM VIJESTI POGOĐENE SU SVE GENERACIJE: Marica iz Daruvara nije, kao svaki drugi radni dan, slučajno pogledala fotogaleriju sa Zrća te je na poslu čitav dan samo šutjela umjesto da s kolegom pričao o tome kako su mladi izgubili moralni kompas

HRVATSKA – Prošlo je više od tri sata otkad je neki portal objavio  vijest koliko je uzavrela atmosfera na Zrću! Naša redakcija zadnjih je sat vremena zapljusnuta telefonskim pozivima uznemirenih građana koji nemaju pojma što se trenutno događa na najpoznatijoj plaži na Jadranu.

“Pa ljudi moji šta je ovo?! Plaću nisam primila četiri mjeseca, a rate za kredite se gomilaju. Vijesti o vrućoj atmosferi sa Zrća jedina su mi utjeha” plače nam u slušalicu jedna samohrana majka troje djece.

Ovakvih poziva u redakciju je bilo na desetke, a za stanje sveopće panike svakako su najodgovorniji hrvatski mediji koji su zadnjih godina razmazili građanstvo donoseći vijesti sa Zrća u prosjeku svakih petnaest minuta.

“Lako meni što mi kasni plaća. Al’ što kasne galerije slika sa sisama i guzicama. E to nevalja nikako” govori nam skladištar Marko P. koji je ranije ovog mjeseca planirao posjetiti Pag, ali mu još uvijek nije stigla drvena krunica iz Njemačke te se bojao da se bez nje oko vrata jednostavno neće uklopiti.

“Ma nemojte mi ništa govorit. Živčan san ka pas. Svugdi san tražio informacije o tome je li atmosfera blizu usijanja ili je već usijana. Čak san na Indexu pročita onu rubriku pri vrhu koju dosad nisan ni vidija. Neki Milanović, neki Karamarko, ma koji su to molim vas?” govori nam Goran iz Solina.

Slike sa Zrća već su godinama duševna hrana i okrjepa za otprilike 4 ipo milijuna Hrvata koji nemaju novca ili jednostavno, vrag bi znao zašto, ne žele otići na Zrće. ”Vruća atmosfera”, ”Uzavrele plesačice”, ”Neodoljive djevojke” uz 12 tisuća slika guzice jedne iste plesačice već godinama privlače mnogobrojne mužjake iz regije. Koji je razlog naglog izostanka vijesti iz ”hrvatske Ibize” za sada nije poznato. Prema nekim informacijama, novinarima je jednostavno ponestalo pridjeva koji idu uz imenice ”atmosfera” i ”bikini”.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments