RTL za jesen priprema posljednji show u povijesti televizije: Hrvatska traži osobu koja kuha farmerima iz ”Ljubav je na selu” u Big Brother kući na Kostariki

Nova TV će na bačenu rukavicu odgovoriti vlastitim trash serijalom, a HRT repriziranjem ”Duhovnih izazova”.

Zbog održavanja minimalnih kognitivnih funkcija gledatelja, umjesto reklama emitirat će se najkompleksniji zadatci iz ”Kunolovca”

ZAGREB – Gotovo je, dragi čitatelji. RTL je odlučio redefinirati pojam ‘trash’ sa svojom jesenskom TV shemom koja će oduševiti čak i najtvrdokornije fanove TV sadržaja bez sadržaja. ”Hrvatska traži osobu koja kuha farmerima iz ”Ljubav je na selu” u Big Brother kući na Kostariki” službeni je naziv perjanice RTL-ove jesenske TV sheme. Radi se o trash-reality showu kojeg bi, po prvi puta u povijesti, trebao pratiti apsolutno svaki građanin i seljak u Hrvatskoj.

””Ma ne gledam ja to” koliko ste puta čuli ovu laž od dežurnog kvazi-intelektualca u vašem društvancu svaki put kada bi se povukla priča o Marijani i Nemešu, kaštelanskoj kaubojki (3:24) ili izjavama Ave Karabatić? Od ove jeseni zaboravite na ove ispade licemjerja. Sramota će biti reći da ne gledate ”Hrvatska traži osobu koja kuha farmerima iz ”Ljubav je na selu” u Big Brother kući na Kostariki” – uvjeravaju nas s RTL-a.

Sam show trenutno se nalazi u veoma ranoj fazi, a scenaristima najveće probleme zadaje činjenica što će za potrebe ovog konačnog TV proizvoda trebati izmisliti super-floskulu:

”Nisam došao pobijediti, bitno je druženje, ja sam zabavna i mirna osoba, ali kad sam ljuta bolje me se čuvaj, iz takta me može izbaciti nepravda, novac mi nije bitan, prijateljica me prijavila bez mog znanja” je naš trenutni favorit, ali vidite i sami kako to nezgrapno zvuči. Ne znam, uistinu ne znam. Na kraju ćemo možda super-floskulu morati razbiti na više manjih floskula, ali osjećam da naši gledatelji to ne zaslužuju” kaže Ante Grgić, jedan o scenarista koji trenutno radi na super-floskuli.

Za dodatnu dozu trasha pobrinuti će se i žiri u sastavu Nina Badrić i Jelena Radan. Gledatelje će posebno zabavljati iščekivanje trenutka kada će obama članicama žirija simultano eksplodirati mozak zbog izostanka dominantne osobe s kojom bi usklađivale svoje stavove.

Nakon ovog RTL se planira povući iz Hrvatske, srušiti svoje urede u Njemačkoj i jednostavno uživati u krvavo stečenoj tituli kralja televizije.

Razveseli nas klikom:

0 comments