Zbog lava Plavka Mirko Barišić dobio otkaz na mjestu glavne klupske maskote

U klubu jednostavno nema mjesta za dvojicu djelatnika koji reprezentiraju klub, a nemaju nikakvu mogućnost donošenja odluka.

Uistinu je burno bilo jutros na sjednici Nadzornog odbora Dinama na kojoj je sudjelovao Zdravko Mamić Nakon što je sam sa sobom raspravio i odobrio plan i program za sezonu 2012/2013, Mamić je samom sebi predstavio i novu klupsku maskotu – lava Plavka.

‘Hoćemo li sljedeće sezone gledali Plavka i Ormarka?

Starom ormaru je, čini se, konačno je prekipjelo. Svjedočio je on kupovini utakmica, ucjenjivanju igrača, orgijama i tko zna čemu sve ne. Svjedočio i strpljivo šutio sve dok se Gazda nije drznuo dirnuti se tamo gdje ga najviše boli. Lav Plavko prelio je čašu, ormar je po prvi puta u 10 godina vladavine povisio glas:Prema pričama zaposlenika, ljudi su po starom ormaru koji već godinama skuplja prašinu u Maksimirskoj radili svašta. Otvarali pive, razbijali čaše, lijepili šmrklje, a, uvjeravaju nas, bilo je i seksa. Nikad ormar nije ispustio glas niti se pomakao. Sve do danas.

”Hajd reci Zdravko, jesam li svih ovih godina donio bilo kakvu odluku? Jesam li ikad povisio glas? Jesam li zaslužio ovo nakon 10 godina postojanja?” grmio je ormar.

I bio je u pravu. Tužan je to kraj za tako predanog djelatnika.

Razveseli nas klikom:

0 comments