Djevojku koja ga je odbila nije počeo nazivati kurvom niti joj davati pogrdne nadimke

Zbog ovog propusta antijunak ove priče mogao bi ostati bez teško stečene diplome s prestižnog Šovinističkog fakulteta.

Goran Perić, 23-godišnjak iz Opatije, iznenadio je svoje prijatelje, a još više svoje neprijatelje, nakon što je usprkos gruboj odbijenici koju je primio od Marije Pilić, 20-godišnje ljepotice, o njoj nastavio govoriti samo lijepe stvari.

Marko inspiraciju za poruke djevojkama često nalazi sjedeći kraj poznatog opatijskog spomenika “Djevojka s galebom”.

Goran se u Mariju zagledao početkom ljeta kada je saznao da je ona naprasno prekinula s Jakovom Dekićem, lokalnim propalim nogometašem koji ju je, kako se pričalo, prevario za Vatrogasnoj zabavi u susjednim Ičićima. Goran je tada od zajedničkog prijatelja nabavio Marijin broj, a nekoliko puta joj je bezuspješno pokušao pristupiti tijekom večernjih izlazaka. Sve to vrijeme Goran je o Mariji govorio samo hvalospjeve. Često bi znao reći kako je ona najljepša djevojka koja postoji, a napadao je one koji su o njoj govorili kao o običnoj „prozirnoj sponzoruši“. Niti dvije neodgovorene poruke Marka nisu pokolebale u zamišljanju Marije kao njegove idealne ljepše polovice.

Prošle srijede Marko je, potaknut kojom čašicom više, skupio snage te pristupio Mariji, ali uslijedio je hladan tuš. Marija, koja se zabavljala sa prijateljicama, samo se zahvalila na piću te okrenula glavom. Nakon što je vidjela da Marko ne odlazi samo mu je rekla: „Sorry, ali zauzeta sam. Nemoj više gubiti vrijeme na mene.“

Zbog svog lijenog oka Marko je u dugoj švalerskoj karijeri doživio na desetke ovakvih situacija, a nakon svake odbijenice najčešće bi odjednom shvatio koliko je djevojka koju je pokušao šarmirati zapravo bezvezna. Dora je tako postala „kurva“, Mirta je postala „shizofreničarka“, a Jelena „odvratna četnikuša“ zbog činjenice da joj se majčina baka doselila u Opatiju iz Novog Sada 1949. godine.

Iako je bilo za očekivati da se slično ponovi i s Marijom, on je, na čuđenje svih, i dalje nastavio govoriti o njoj kao „OK curi“, a od srijede o njoj još nije izrekao niti jednu ružnu riječ. Za mišljenje smo upitali i Markovu srednjoškolsku ljubav Jasnu, koja je svojevremeno tražila i zabranu pristupa zbog Markova ponašanja. „Nemam komentara o njemu“ jasna je bila Jasna koja o Marku ne želi ni čut.

Iako je ova priča sasvim sigurno prilično aktualna, mnogi opatijci nisu nam bili voljni davati nikakve izjave. Mahom zbog činjenice da zbog gužve u vrhuncu sezone priču još nisu stigli propisno iskomentirati. Ipak, ne sumnjamo, ovo je priča o kojoj će se još pričati. Pogotovo kada se popiju prve rujanske kave u kojima će se naširoko razglabati o svim ljetnim događanjima.

Razveseli nas klikom:

0 comments