Pribilo me ka pasa

Ahahahahahaha to san ja reka ovim sa gloga da stave taj naslov pa in možda i dodže koji ćovik pogledat šta ima na onoj stranici di se sprdaju. Di če Kanu iko pribit, kad san iz matere izaša odma doktora nogon u glavu opalija nije se rodija taj koji mojoj materi može ispod suknje gledat i ostat sa oba oka ahahahahahaha.

Nego tija sa van ispričat o onoj kurvetini šta mi je prije dva tjedna došla na vrata da je trudna. Moj sinko ćemu se sve neče domislit ti zloćesti ljudi, pokazala ona meni one slike sa ukrazvuka, a ukra je njoj neko mozak ćini se meni kad je Kanu išla zajebat. Pisa san van več u malog medžu nogama jedno 20 centi, a bogati na ukrazvuku sve crno-bilo, ja mislija nema ova naša bolnica za ukrazvuk u boji kad Boga ti dragog dolazin ja jućer u bolnicu, a do one žbagetine leži dite crnije nego u čače mi ispod nokta.

A do mene glupi Biber ne razumi ništa, kaže Kane bogati možda ti to malo povuklo na onu stvar kad si kara onu Crnu Legiju ahahahahahaha koji kreten. I ništa skoćija meni tlak, stala ona glupaća plakat da dite nije crno nego da ima crnicu, da je to ka žutica samo baci na crno. A bogati lude žene, kaže ona da moran priznat malog, kažen ja oću čin mu prođe ta crnica ahahahahahahahahaha.

A ja več reka materi i čači da če dobit unuka, benti jarca vidin ja sa prozora penju se nji dvoje cili sritni u bolnicu, vidi li čača onog ćađavog srce če ga strefit. Uvatija jih ja na škalama kažen umrlo dite, a čača se odma sta derat da to nije Kaneković. Umrit od nićega to se u našoj familiji još nije dogodilo. Ispriča mi onda on kako je moj dida kad se rodija ispa babici u bunar, za dva dana našli ga kako pliva sa dvi ribe u zubima ahahahahahahaha. A taman on to isprića kad prolazi neka bolnićarka sa onin malin dere se čača kakva je ovo bolnica ne mogu dicu ni oprat kad se rode ahahahahahahaha.

I ništa otišli mi ča iz bolnice kad viče ona budala Biber sa prozora Kane bogati ako ga nećeš ti uzet mogu li ja triba mi jedan za prat bićve kad mater reuma uvati. A sriča mater i čača ništa nisu čuli, ogluvili na piru kod rodžaka Mate, donija mu kum haubicu pa opalija dva puta, a kaže čača spasija jih čovik da ne slušaju neke gnjurce jer ona škrtica nije tila platit za Matu Buliča, kaže bolje bi on isprdija Tomsona nego šta su oni svirali ahahahahahaha.

Kažen ja Biberu eno ti ga nosi moš ga u gačama držat da se više ne sramotiš kad kakvu krmaću oboriš u krevet ahahahaha. Otišli mi ča iz bolnice kad siti se mater da smo rekli didu da ču dobit dite. A dida zadrt bog te posra ima para ka oblaka, ali ne da ništa dok sina ne dobijen. A kaže mater več on spremija meni kuču na tri kata, ko sad smi doč bez diteta. Eto zato san van ljudi ovo sve pisa ako ima koja medžu vama da ima malo dite neka mi se javi na fejsbuk, triba mi samo 3-4 dana neče dida još dugo. Neče malom ništa bit, samo mora dva orija zubima razbit da didu dokažemo da stvarno Kaneković, a ako to ne priživi ionako bi peder ispa pa van je to ka usluga ahahahahaha.

Razveseli nas klikom:

0 comments