Mijenjajući masku shvatila koliko joj je zapravo lijep mobitel

”Vau, sad se sjećam zašto sam ga kupila” izjavila je junakinja ove priče dok je na mobitel stavljala novu masku koja prekriva samo 92% njegove površine.

Prvi zabilježeni slučaj tumora kod maski za mobitel
Prvi zabilježeni slučaj tumora kod maski za mobitel

SPLIT – Vita Vitaić jedna je od onih osoba čije je ime usklađeno s prezimenom te se uvijek pitate je li moguće da roditelji to nisu primijetili ili, još gore, da im se to učinilo kao dobra ideja.

”Ne znam ni sama, u početku mi je smetalo, ali sad sam se navikla. Moje dijete neće imati tih problema budući da mi se dečko preziva Čvrljen” kaže Vita. No, ova Splićanka, za razliku od Anamarije Asanović, nije zanimljiva samo zbog imena i prezimena već i zbog toga što je nakon dugih osam mjeseci ugledala vlastiti mobitel.

”Oh, da. Jako sam ga željela. Prekrasno je dizajniran, a posebno mi se svidjelo što ima žutu stražnju masku. Čim sam ga kupila preko nje sam stavila rozu stražnju masku. A kupila sam i maleni privjesak s cirkonima u obliku srca, sprijeda sam zalijepila zaštitu za ekran i ubacila ga u pamučnu vrećicu” prepričava Vita prvih pet minuta s mobitelom kojeg je kupila ”manje-više zbog žute stražnje maske”.

”Nažalost, moja roza maskica s vremenom je postala više boje govna i došlo je vrijeme da kupim novu. Dok sam čekala na red u dućanu skinula sam sve što se s mjesecima skupilo na mobitelu i ostala šokirana koliko je lijep. Kakav dizajn, kakve boje! Dok sam ga umatala u novu crnu masku u obliku pingvina shvatila sam da nisam pogriješila što sam ga kupila” kaže Vita i za kraj dobacuje šašavu opasku kako ”bi mogla namjerno oštetiti masku bacajući mobitel na kauč” samo da ga opet vidi prije nego što kupi novi.

Razveseli nas klikom:

0 comments