Povjerovao djevojci kada je rekla ”nije mi ništa”

Bivšoj djevojci.

Martini je sve trebalo biti jasno još prije tri godine kada je Pjer samo kimnuo glavom na ”ne treba, mogu sama”

HVAR – Vidio je ovaj svijet svakakvih naivaca no svi se oni mogu sakriti u mišju rupu na spomen imena Pjera Violića, 31-godišnjeg Hvaranina, koji je jučer došao kući po ključeve od automobila, a otišao s krunom kralja naivnosti.

Prema izjavama svjedoka, Pjer i njegova višegodišnja djevojka Martina već neko vrijeme imaju trzavica u vezi. ”Ma ne znam vam ja puno o tome i ne volim se miješat u tuđe poslove. Oni su došli kući u 12:50, vjerojatno su bili na plaži. On je nosio bijelu kratku majicu i kupaće, ona je imala zelenu veštu, malo prekratku za moj ukus. U vrećici su imali nešto tjestenine i Ledove zamrznute kozice, slabo ona kuha, uglavnom tako zamrznuto. Nije prošlo 10 minuta, on izlazi iz kuće, pa se opet vraća, pa opet izlazi, a za njim leti cipela” kaže nam 69-godišnja Tonka Ćrvić, prva susjeda koja je slučajno vidjela Pjera i Martinu dok je zalijevala cvijeće.

Iako po hvarskim kafićima informacije trenutno cure na kapaljku, ponajviše zbog toga što lokalni stanovnici nemaju novca za odlazak u hvarske kafiće, a u onima s normalnim cijenama postoji realna opasnost da se nekad popularni Gego prihvati tamburanja po svim objektima koji proizvode zvuk, ipak saznajemo kako naivnom Pjeru ovo nije prvi ovakav eksces.

”Ma bjež, bona šta ti je. Znam ja ba da je on stalno neđe po moru, al jarane taj ko’ da žensko u životu nije vidio. Nema od toga par godina, ja bolan gotova s poslom u 3 ujutro. Pita on treba li da me otprati kući. Ja reko, ma ne treba i već se namjestih da me zagrli pa da krenemo, on kaže ajde super i ode doma. Pa jel to normalan čovjek, pitam ja vas?” u kratkom razgovoru kaže nam Đenita, 26-godišnja tuzlanka na privremenom radu u Hrvatskoj koja je s Pjerom u vezi izdržala nepunih 16 dana.

Nakon nekoliko upornih pokušaja konačno smo uspjeli doći i do Martine Bjelajac, Pjerove sada već bivše djevojke:

”Sunce mu naivno, ne znam u kakvom ga je zvonu mama držala. Posvađali se to jutro ko zvijeri. Ja šutim cijeli dan. Dođemo kući, on pita ”Marti, šta ti je”. Ja kažem ”ma nije mi ništa”, a on će na to ”ajde super, odo ja na plažu”. Ma čudim se što mi glava nije eksplodirala, oprostila sam mu već kad smo išli u kino pa on stvarno odabrao film po svojoj želji kako sam mu rekla dva sata prije, al’ ovo ne opraštam. Kreten” kaže razočarana Martina.

Do naivnog Pjera nažalost nismo uspjeli doći. Navodno je morao otići na poštu po paket iz Topshopa.

Razveseli nas klikom:

0 comments