Znanstvenici potvrdili: odlazak na ljetovanje osobu učini 80% glupljom

”Nakon prvog dodira s morem aktivnost mozga smanjuje se za 50%, a zadnjeg dana ljetovanja mozak prosječne osobe sposoban je tek održavati vitalne funkcije” izjavila je za Sprdex voditeljica istraživanja.

Uh, jebote. Čovjekov najbolji prijatelj. Tri slova. Prvo p, zadnje s. Uh, Marija, koji sadist radi ove križaljke

HRVATSKA – Znanstvenici s londonskog Instituta za neprovjerena istraživanja koja zvuče provjereno jer je Institut iz Londona (INIKZPIL) po tko zna koji put svijetu su podarili senzacionalno otkriće. Na uzorku od 2 000 osoba koje su ove godine bile u doticaju s Jadranskim morem znanstvenici su nedvojbeno utvrdili opadanje moždane aktivnosti za 80% ukoliko je osoba u doticaju s morem bila dulje od 5 dana.

”Već nakon trećeg dana na ljetovanju mozak postaje praktički beskoristan. Većina ispitanika sposobna je tek odgovoriti na dva pitanja ”Kad si došao/la i do kada si tu?”. Ako je istina da prosječan čovjek koristi 10% mozga, prosječan Hrvat na Jadranu teško da prelazi 1%. Ovo je uistinu šokantno, ali, s druge strane, sada napokon možemo objasniti fenomene poput Zrća i Hrvatskog radijskog festivala” kaže Rahmira Bahramahramahramputra, suosnivačica i predsjednica londonskog Instituta.

Znanstvenici u ovom trenutku ne žele spekulirati o razlozima ovako rapidnog opadanja moždanih funkcija, ali neslužbeno doznajemo kako je za štrajk mozga vjerojatno odgovorna kombinacija sunca i visokih temperatura. Također, iz Instituta naglašavaju kako su njihovi zaključci vrijede isključivo za 3 ljetna mjeseca, no ”činjenica da je gradonačelnik Splita izabran voljom većina građana jasno upućuje na zaključak da je koban utjecaj sunca jasno vidljiv i u ostatku godine”.

Razveseli nas klikom:

0 comments