KOMUNISTIČKA ZAVJERA I UDBAŠKA POSLA Desničaru se na obljetnicu Bleiburga pokvario Caps Lock

“ĆUVAJTE SE ORIJUNA JE NIKAD JAĆA KOMUNISTI MASONI UDBAŠI SRBOČETNICI STALJINISTI AKADEMICI NOBELOVCI ZNANSTVENICI SVE RADE DA ZATRU HRVACKO SIJEME NEČETE BANDO ZD”, posljednji je argumentirani komentar prekaljenog forumaša DuhRatnika1941. u kojemu, kako je vdiljivo, nedostaje sudbonosno “s” u ZDS pozdravu. Njemu se, naime, pokvario CapsLock na tipkovnici koji mu već godinama služi kao najbolji, a često i jednini argument u bezbrojnim raspravama na internetu.

Duh ratnik iza sebe na stotine nacionalističkih rasprava, a svoje argumente je uvijek potvrđivao Caps Lockom.

“Ne mogu, izvan sebe sam. Znao sam da mi je tipkovnica pri kraju, slova Z, D, S, A, P, 1,9,4,1 odavno su se izlizala, ali sam se nekako nadao da bi će mi tipkovnica izdržati do kraja sezone, odnosno do gay parada u šestom mjesecu”, očajan je desničar kojemu posebni problem stvara činjenica što se, koristeći CapsLock, ne treba brinuti što se piše velikim slovom.

Period od četvrtog do šestog mjeseca obično je dio godine kad Hrvati izgube i ono malo mozga što imaju. Sezona kad se Hrvati potpuno liše mozga počinje komemoracijom u Jasenovcu, a obuhvaća Titovu obljetnicu smrti, obljetnicu Bleiburga, Titov rođendan te zavšrava spektakularnim svađama ispod članaka o gay paradama.

Hrvatska ekstremna desnica tako će do kraja sezone morati izdržati bez ovog prekaljenog komentatora. Duhratnika1941 ne zna da se velika slova može pisati i uz pomoć Shift tipke jer je ipak riječ o ekstremnom desničaru koji, realno, malo toga zna.

Razveseli nas klikom:

0 comments