Stanari desetokatnice ulaze u drugi tjedan bez da je netko nešto bušio čitavo jutro

Naspavani i odmorni studenti s osmog kata strahuju od žene gospodina Petrovića kojoj se približava PMS, a poznato je kako već dulje nije zadovoljna visinom na koju su zabušene četiri slike u dnevnoj sobi.

Ako umjesto ”bušenje” guglate ”rušenje”, dobit ćete ovu sliku

ZAGREB – Iako nas iz Vlade vole uvjeravati kako jesensko poskupljenje struje neće predstavljati značajniji udar na ionako osiromašeni budžet prosječnog Hrvata, dovoljno je  osluhnuti tišinu subotnjeg jutra u većim gradovima kako bi shvatili da nas opet lažu. Naime, dobro je poznato da je subota ujutro omiljeni dan za paljenje bušilica čiji se zvuk, zbog razloga objašnjenih u sljedećoj rečenici, širi brže i dalje nego kitov orgazam morskim prostranstvima.

Zbog bjelosvjetske urote arhitekata, građevinara i ranoranioca, svaka zgrada s više od 5 katova opremljena je kompliciranim sustavom zvučnih kanala koji iritantni zvuk bušilice pronose do zida najbližeg glavi osobe koja subotnje zore voli potratiti spavajući. Jedan od takvih zgubidana je i Simko Kebari, 23-godišnji student geografije koji živi u desetokatnici  na zagrebačkoj Trešnjevci.

”Ne znam što da kažem, van sebe sam od sreće. U ovih 7 dana bez bušenja skoro da sam skroz izgubio podočnjake, bolje jedem, imam više kondicije, a i vid mi se popravio. Baš kao onaj put kad sam kupio magnetski pojas dr. Levinea” kaže Kebari.

No, kako to obično biva, kad jednom svane drugom se, jebiga, smrkne. A smrklo se Bori Smiljaniću, 42-godišnjem vlasniku bušilice.

”Ja najviše volim da počnem da bušim oko 7 i 20. Onda bušim otprilike do 8 i 30, taman da se oni điđimilovići što spavaju odluče da ustanu i jebu mi sve po spisku. Onda prestajem da bušim. Oko 9 i 15, kad se điđimilovići vrate u krevet, zabušim još desetak minuta da odustanu i odem na kavu. Ako vidim da su legli popodne, opet bušim, ako nisu, mirujem do jutra. A sad mirujem već 8 dana, moro sam da odlučim hoću li ovaj tjedan da ulijem gorivo, ručam meso ili da bušim. Jebem ti meso da ti jebem meso” tužan je Boro kojeg u zgradi nitko ne voli jer je bosanski Srbin.

EDIT: Nakon objave članka zaprimili smo demanti udruge stanara iz Tratinske 6. Boru ne mrze zato što je Srbin nego zato što svake zime kiseli kupus ispred stana u prizemlju čime stvara smrad toliko intenzivan da otupljuje osjetila i nemoguće ga je skinuti s odjeće.

Razveseli nas klikom:

0 comments