Pomahnitali FER-ovac stavio lijevu slušalicu u desno uho

Kasnije se pravdao da je bio pijan, ali tko bi, zaboga, to povjerovao.

”Dozvolimo li nasumično stavljanje slušalica u uši samo je pitanje vremena kada ćemo i na pitanja ATX ili BTX matične ploče, aktivno ili pasivno hlađenje odgovarati – svejedno!” kaže dekan Nedjeljko Perić.

ZAGREB – Nezavisna republika Geekozija kasno sinoć izgubila je jednog od najistaknutijih članova. Josip Gašpar, 22-godišnji student četvrte godine FER-a iz samo njemu poznatih razloga odlučio je večerati nešto što nije snickers te se zaputio u dućan. Budući da je stan u Zagrebu tražio isključivo po kriteriju brzine broadband interneta, do trgovine je imao ”četiri dana jahanja” znao bi se našaliti sam sa sobom jer nije imao s kim drugim.

”Izašao sam iz zgrade i iznenadio se koliko je zahladilo. Eto priznajem, u silnoj brzini nisam ni pogledao koja je lijeva, a koja desna slušalica. Samo sam ih stavio u uši i na brzinu vratio ruke u džepove. Prošle zime sam zbog ozeblina na rukama dva dana zaredom za kompjuterom proveo manje od 7 sati. Najgori Badnjak i Božić ikad” priča Josip.

Njegova nepodopština, vraga nepodopština, najveći skandal u Geekoziji još otkad je Duje Bašić iz Splita usred osmosatnog maratona Gospodara prstenova izjavio da mu se spava, vjerojatno bi prošla nezapaženo da putem nije naletio na faksovskog kolegu Svena Mikulandru.

”Ma, slučajno sam se javil staroj prek’ Skypea, zapel za kabele i okrenul kameru. Em’ ti mater, kad je vidla da sam od praznih kutija od pizze sagradio kulu nasred boravka, skoro joj mozak nije eksplodiral. Obećal sam joj da bum otišel do placa kupit neš’ zdravo i zato sam bil van kuće” opravdava nam se Sven.

”Tad sam videl Josipa. Bil’ je malo neobično pričat bez tipkovnice, pital’ sam ga kaj to sluša on je rekel Hobbita, audio knjigu. Ja sam rekel daj da čujem, on vadi slušalicu iz uha, ja već po navici pogledam jel’ lijeva il’ desna da znam kam’ da je stavim, kad, em’ ti mater, skužim da je ovaj im’o lijevu slušalicu u desnom uhu. Zmajevih mi moći, noge su mi se odsjekle” kaže Sven.

Kao odgovorni član Geekozije, Sven je odmah obavijestio dekana FER-a o pomahnitalom građaninu. Iako ga ujutro čeka saslušanje prije konačne odluke o izbacivanju s faksa i trajne zabrane pristupa svim većim WoW serverima, stvari ne izgledaju dobro. Slušalice su bile nove i oznake L i R su jasno vidljive, a argument da je bio pijan je uvjerljiv kao gluma Sarah Jessice Parker.

Razveseli nas klikom:

0 comments