Čačić: ”Ako u roku od tri mjeseca u zatvor ne dovedem strane investitore, dobrovoljno ću izaći”

”Kreteni jedni glupi” dodao je bivši potpredsjednik.

”Što si rek’o? Čevapčiči se pišu s mekim ć? Ja pogriješio? Kretenu jedan glupi”

ZAGREB – Radimir Čačić, opće je poznato, nikada u životu nije pogriješio. Još kad je u osnovnoj školi na satu geografije Afganistan smjestio u Afriku učiteljici je rekao da je glupa tuka i da je on mislio na vrijeme kad nisu postojali kontinenti nego samo Pangea. Što hoćete, kao da su mu današnja opravdanja za propale procjene uvjerljivija.

Budući da se starih navika nije tako lako riješiti, možete sako zamisliti kako je Ratko reagirao na činjenicu da će zbog vlastite greške provesti 11 mjeseci u zatvoru. Iako je u prvi mah pristao kroz zube pročitati tekst koji mu je uvalila Vladina PR služba, danas se ipak slomio i jasno uzviknuo kako u zatvor ide svojom voljom.

“Radimir Čačić nije čovjek, on je poduzetnik. Zatvor nije kazna nego prilika. Više od 60% hrvatskih menadžera, poduzetnika, lokalnih moćnika, tajkuna, političara kojima je istekao mandat i općenito ljudi od nekog značaja u zemlji već jesu ili će u narednih par mjeseci biti u zatvoru. Svatko tko išta znači u poslovnom svijetu zna da su kontakti sve. Ja idem tamo gdje ih mogu ostvariti. Svojom voljom, kreteni jedni glupi” izjavio je Ratko i dodao da, ako u roku tri mjeseca u zatvor ne privuče nekoliko milijuna dolara domaćih i stranih investicija, dobrovoljno iz njega izlazi.

Da Čačić uistinu misli ono sto govori potvrdio nam je i Tomislav Kralj, upravitelj zatvora u kojem ce Ratko svojevoljno odsjesti:

“Molim vas, spasite me. Jutros u sedam me zove, traži mjesto prvog podupravitelja i govori mi kako nemam pojma upravljati zatvorom. Da sam kreten jedan glupi.”

Iako mu je omogućen rok od dva mjeseca u kojem se može prijaviti u zatvor, Čačić nas uvjerava kako mu ne pada na pamet čekati toliko dugo.

“Sanader dolazi u ponedjeljak, poznavajući ga, do petka će iz zatvora nestati sve od televizora do čučavaca. Vjerujte mi, već jednom sam bio u poziciji da čistim njegov nered i nisam sadist pa da si to opet priuštim. Ja nisam kreten jedan glupi” zaključio je bivši potpredsjednik.

Razveseli nas klikom:

0 comments