PANIKA NA OTVORENOM RADIJU Prekinuli emitiranje programa jer im se izlizala tipka repeat

Brojni građani hrvatske bez glazbenog ukusa ostali su neugodno iznenađeni rano jutros kad su pokušali upaliti svoj omiljeni radio, zagrebački Otvoreni. Umjesto najnovijih hitova i upitnog humora, na standardnim frekvencijama dočekao ih je, naime, tek šum.

Ekipa Otvorenog prilikom posljednje promocije nove pjesme u programu, 19. travnja 1856.
Ekipa Otvorenog prilikom posljednje promocije nove pjesme u programu, 19. travnja 1856.

– Do posla ujutro putujem oko 45 minuta i čim uđem u auto upalim Otvoreni. Jutros sam također učinila isto i nakon pola sata primijetila sam da nešto nije u redu. Iz zvučnika je izlazio jednoličan šum, dakle sve isto ko i standardnim danom, ali svakih 15 minuta nije ga prekinuo glas njihovih super zabavnih voditelja. Tada sam shvatila, nešto nije u redu – izjavila je za Sprdex Nikolina Raspić, odvjetnica koja već 18 godina sluša Otvoreni i u tom razdoblju čula je čak četiri različite pjesme.

Nešto iza 11 sati da je jednoličan šum drugačiji nego ostalih dana počeli su primjećivati i brojni drugi slušatelji koji su slali zabrinute upite portalima.

– Kako ću preživjeti dan na poslu ako ne čujem što je kućanici iz Oklaja uljepšalo ovaj vikend? Ima li život smisla ako ne čujem 20 ljudi kako odgovara na pitanje vole li kad im konobar donese malu s hladnim bez pitanja ili im je draže kad su strogo profesionalni? – očajan je bio jedan slušatelj koji, kaže, sada neće znati ni kad treba otići s posla.

– Ja vrijeme ne mjerim u minutama, nego u Adelinim “Hello-ovima” na Otvorenom. Kad 190. put u danu čujem Hello, znam da je radni dan gotov i da je vrijeme za ići kući – u panici će naš sugovornik.

Za objašnjenje ove nezapamćene situacije upitali smo i odgovorne na Otvorenom koji su samo kratko poručili kako će izdati službeno priopćenje u popodnevnim satima. Ipak, kako saznajemo iz dobro obaviještenih izvora, razlog neplaniranom prekidu programa tehnički je problem koji je nastao jutros nešto prije sedam sati.

– Kad je voditelj po tisućiti put to jutro išao pustiti Sam Smitha, primijetio je nešto čudno. Tipka repeat je odbila poslušnost. Očekujemo da će biti popravljena tokom dana. Zamijenit ćemo je novom, još otpornijom tipkom repeat koja istu pjesmu može pustiti i 600 puta u satu za razliku od dosadašnjih mizernih 180 – zaprijetio je naš izvor.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: