Jurčić: ”Kako da igračima objasnim formaciju koju ću koristiti kad nitko od njih ne zna što je to romb?”

Kako saznaje naš dopisnik Plivo Klanader danas ujutro Kruno Jurčić odveo je igrače Dinama u XV gimnaziju, poznatiju kao MIOC. Prva pomisao vašeg novinara bila je da su došli na susret s učenicima navedene gimnazije, no razlog dolaska je potpuno drugi.

Kao što je poznato novi (stari) trener Dinama inzistira na taktici romba. Objašnjenja u svlačionici i na treninzima nisu dala rezultata da igrači shvate ovo komplicirano geometrijsko tijelo. Neki su igrači putem pametnih telefona pokušali putem guglati o čemu se radi, ali također bez uspjeha. Tada se poput čudotvorca stvorio izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić i, kao i uvijek do sada, ponudio je spasonosno rješenje.

Odlazak u MIOC kako bi na satu geometrije igrači ipak shvatili Kruninu taktiku. No, kao što je poznato, danas prosvjetari štrajkaju pa tako nema nastave te je dolazak kompletne ekipe Dinama pozdravilo svega dvoje prolaznika ispred škole. Ipak saznajemo da je kupljena kompletna geometrijska literatura te će današnji kišni dan igrači provesti s trokutima i kutomjerima u prostorijama kluba. Od izvora bliskih Vladi naš novinar je saznao da je današnji štrajk pokrenuo upravo ministar Jovanović iz razloga da spriječi dinamovce učenju o rombu te da i na taj način održi obećanje o sušenju močvare. Ovo je samo prvi od niza mjera koje će ministar provoditi. Uskoro očekujemo i reakciju Zdravka Mamića putem konferencije za tisak.

Autor: Plivo Klanader

Razveseli nas klikom:

0 comments