Podrška Sanaderu sa svih strana: Don Vito Corleone: “Poslije tebe Ivo, neugodno mi je gledati Kuma”

Mnogobrojni svjetski kriminalci potpisali su se u Knjigu Lopova davši podršku palom hrvatskom bratu.

Jutros kada je sudac Ivan Turudić proslovkao kaznu bivšem hrvatskom premijeru ugasila se jedna sjajna zvijezda na svjetskom kriminalnom nebu.

“Godinama sam gradio veze i vezice. Trebalo je samo da dobijem izbore. Ja novac zarađivao od kocke, a njemu državni proračun bio obiteljska kasica prasica” Vito Corleone nije prestajao sa divljenjem Sanaderovu liku i djelu.

„Ostala je samo crnina. Crna rupa veća od rupe u proračunu koju si maestralno napravio u svoje vrijeme“ oplakao je palog druga talijanski Sanader, Silivio Berlusconi koji je znao krasti ali i zabaviti osiromašeni talijanski puk.

Ubrzo nakon Berlusconija u Knjigu lopova Sanaderu je dirljivu počast dao još jedan Talijan, svjetski poznati don Vito Corleone.

„Ivo, poslije tebe i tvog djela neugodno mi je više gledati Kuma. Eh da sam tebe imao za sina. Ja sam možda imao gradove, ali ti si bio premijer. Ja svoje ljude, a ti cijeli HDZ. U čast tvome bratu don Vinku, prestat ću koristit ime „don“.“ iskren je bio Vito Corleone.

I popularni Al Capone imao je samo riječi hvale za Sanaderov rad.Poslije poznatih svjetskih kriminalaca, na red su došli mnogobrojni lokalni. Bilo je tu svakakvog svijeta. Netko je Ivi bojao jedan tunel deset puta, netko je zaposlio familiju do devetog koljena, a netko postao predsjednik neke uprave. Svima je njima zajedničko da su vizit karte jeftino tiskali u Fimi medie.  Nekoliko tisuća mladih hadezeovaca satima je stajalo u redu da zahvali doktoru Ivi. Ukradeno je oko 500 kemijski i 40 stoljnjaka na kojima je knjiga stajala, tako da je ova tužna manifestacija dobila barem mali dio atmosfere iz Sanaderove ere.

Razveseli nas klikom:

0 comments