Skandal na Pantovčaku: Kolinda viđena u društvu osobe koja nije osuđena

Jedan od gostiju na 26.savjetovanju Hrvatskog društva ekonomista u Opatiji bio je i 56-godišnji Antun Ivanović s kojim su predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović u društvu uhvatile kamere u više navrata.

Ne bi to bilo ništa neobično da spomenuti Ivanović nije nijednom osuđen, čak ni nepravomoćno.

Na upit naših novinara pravosudni organi su rekli da se protiv njega ne provodi niti se ikad provodio ijedan kazneni postupak. Zatim smo svratili do MUP-a da provjerimo je li osumnjičen za neka krivična ili kaznena djela. Odgovor je bio, začuđujuče, negativan.

Zatim smo pitali policajce na terenu da li imaju barem ikakva saznanja o tom čovjeku. Rekli su da nema govora o tome. Štoviše, Ivanović nije čak niti član HDZ-a. Kazali su nam kako Ivanović čak nema ni kaznu za pogrešno parkiranje.

Postavlja pitanje što je predsjednica s njim radila i kako je uopće on dospio tu. Na Pantovčaku, kako saznajemo, savjetnici prebacuju krivnju jedan na drugoga.

“Netko je pogriješio, saznat ćemo kako se dogodilo da nam se provuče netko tko je bez kazne. Nedopustivo je da predsjednica bude u društvu, kako ste rekli da se to zove, uglednog građanina. Ovako na prvu, djelovao je normalno, barem kao da ima osuđujuću presudu za vožnju u pijanom stanju ili nešto sitno”, kaže nam jedan izvor sa Pantovčaka.

*Tekst nam je poslao čitatelj kojeg smo zaboravili pitat kako ćemo ga potpisat pa nek se javi ako oće

Screenshot: N1

Razveseli nas klikom:

0 comments