Bandić priznao da je Batman

Borislav Škegro i dalje niječe da je čovjek-pingvin.

Za razliku od filmskog, pravi čovjek-pingvin isplivao je iz privatizacijske kanalizacije.
Za razliku od filmskog, pravi čovjek-pingvin isplivao je iz privatizacijske kanalizacije.

ZAGREB – On je borac za pravdu, san svakog pravednika, mora svakog odmetnika. On je pravedan, pošten, fizički pripremljen.  On je dobri pastir, brižni otac grada nad kojim noću bdije, a u kojem po danu živi i radi skrivajući se iza fasade čovjeka. Ne, oprostit ćete, ne pričamo ovoga puta o Milanu Bandiću, zagrebačkom superheroju koji jede snijeg i zapošljava rodbinu. Riječ je o, nekima poznatom Batmanu, čovjeku šišmišu nepoznata identiteta, kojeg su hollywoodski producenti pokušali smjestiti u Gotham City.

Ipak, identitet originalnog Batmana već godinama muči teoretičare zavjere. „Znate, kada ovako stavite na papir Bandića i Batmana podudarnosti su frapantne. Iako, nisam vidio da je Batman organizirao skijašku utrku na livadi bez snijega“ govori nam Krešimir Mišak, urednik uskoro neznanstvene emisije „Na rubu znanosti“.

Da je Bandić Batman sumnja se već godinama. Po danu gradonačelnik, Milan Bandić je godinama izvodio poteze nevjerojatne za jednog čovjeka i gradonačelnika. Primjerice, kada je rukom zaustavio kolonu od sedamdeset novih niskopodnih tramvaja. O nevjerojatno nečovječnim načinima nabavke istih da ne govorimo.

Ipak, godinama Bandić uspješno niječe da je Batman,  a novinarske i Uskokove klopke izbjegava baš u filmskoj maniri. „Što bih ja trebao k’o Batman loviti pahulje po zraku prije nego padnu na tlo?“ pokušao je Bandić popodne još jednom zanijekati identitet. Ipak, večeras se slomio te odlučio sve priznati. Kako doznajemo, gradonačelnik je trenutno u Savskom gaju. Jednom rukom hvata pahulje, a drugom preusmjerava promet. Do ujutro možemo očekivati očišćen grad i prvi dan u povijesti bez sudara na rotoru.

Razveseli nas klikom:

0 comments