Iz Udruge dosadnih kolega s posla oduševljeni: ”Zbog snijega imamo savršenu temu za početak razgovora”

Prema podacima s kojima trenutno raspolažu u Udruzi, njihovi članovi pričom o snijegu udosadili su preko 100.000 ljudi te im zbrojeno oduzeli preko 50.000 sati života.

I onda je Žućo skočio na stol i prolio juhu!? Ha-ha, ubijaš me!
I onda je Žućo skočio na stol i prolio juhu!? Ha-ha, ubijaš me!

HRVATSKA – Snježni nanosi koji su ovih dana pogodili veći dio Europe većini njenih stanovnika došli su kao nepotrebna smetnja. A kad smo kod nepotrebnih smetnji, dužni smo vas obavijestiti da se rano jutros o ovom pitanju očitovala i Međunarodna udruga dosadnih kolega s posla koja je posebnim dekretom snijeg proglasila službenom padalinom organizacije. Za komentar ovog naoko neobičnog poteza zamolili smo predsjednicu hrvatske podružnice Udruge dosadnih kolega s posla, 59-godišnju Baricu Pavlović.

”Nema se tu što puno pričati. Od smaka svijeta mi, dosadni kolege s posla, nismo imali ovako laganu temu za početak razgovora. Ajoj što je napadalo, pa misli li prestati? Sjećam se kada smo ja i moj Joža jedne zime zapeli u kolibi pokraj Ogulina. Znate, tu Joža ima rodbinu koja nam dopušta da koristimo kolibu kad god poželimo. Krasna kućica iako su vrata malo povukla vlagu, a zbog zime mi slabo uspjevaju i hortenzije u vrtu” počinje svoju priču Barica koja naglašava da ne dosađuje samo na poslu već to često čini i na autobusnim stanicama, bolničkim čekaonicama i redovima za kasu. ”Ipak sam ja predsjednica, hahaha” dodat će ona.

No, možda ne zadugo. Naime, otkad je Baričin unuk Tvrtko porastao, ova 59-godišnjakinja sve rjeđe pije mozak na slamku svojim kolegama s posla prepričavajući njegove dogodovštine.

”Istina je, ne sjećam se kad mi je zadnji put 45 minuta pričala onu urnebesnu priču kako je Tvrtko povukao mačka Žuću za rep. Prestala je slati i kružne mailove s vicevima o Sloveniji” kaže nam Baričin 24-godišnji kolega s posla.

Zbog ovih i mnoštva drugih propusta u Udruzi se sve češće čuju nezadovoljni glasovi. Najnezadovoljniji je Milan Šikić, 61-godišnji računovođa koji je prije 3 dana sjeo do 21-godišnje djevojke u tramvaju i otpočeo priču s pitanjem: ”Znaš li ti, djevojko, da je Sisak nekad bio drugi najveći grad u Rimskom carstvu?”. Milan smatra da je ovim podvigom jasno ukazao na vrhunsku formu te istakao kandidaturu na mjesto predsjednika hrvatske podružnice Udruge.

Razveseli nas klikom:

0 comments