Požalila se kako više nema dobrih muškaraca pa skinula gaćice i opet izašla u Sokola

Nives Rajčić 24-godišnja je studentica pete godine ekonomije iz Zagreba koja proživljava vjerojatno najteži tjedan u životu. Njezina kalvarija počela je prošlog ponedjeljka kada je čekajući tramvaj slučajno otvorila članak s gornje polovice Indexa te je zbog teških optužbi za poluinformiranost umalo doživotno izbačena s faksa.

– A što da kažem, ne mogu vjerovati da me jedan tako banalan kiks umalo koštao školovanja. Skoro sam u vodu bacila pet godina spavanja s četvoricom profesora. Bilo je strašno, nazivali su me svakakvim imenima. Neki su čak tvrdili da su naočale koje sam počela nositi za čitanje, a ne jer jedan od asistenata ima fetiš na njih – prepričava nam Nives koja se naposljetku izvukla tek s uvjetnom kaznom te će 5 suvislih rečenica koje je lakomisleno pročitala iz glave morati izbiti čitanjem 40 kolumni Andree Andrassy.

No, incident s čitanjem, ili afera “Nerdgate” kako bi bila prozvana u faksovskoj novini da na Ekonomiji postoji netko tko bi je uređivao, bila je tek početak paklenog tjedna za Nives. U utorak je, naime, dok se u čitavu noć pripremala za kolokvij odabirući najkraću minicu iz ormara, shvatila da je zaboravila otići na bankomat i da će se ujutro pred kolegama sramotiti izlazeći iz jeftinog Cammeo taksija.

– Ughhh! Fakat sam imala predosječaj! Kak su glupi taksisti Camea! Kaj me briga kaj ti je prvi dan na poslu, kak da ja znam gdje je ekonomija, tri godine nisam bila tam – feeling annoyed – objavila je ujutro status dok je zajedno s taksistom tražila zgradu fakulteta, ali sve je to bio samo uvod u sramotu bez presedana koja joj se dogodila u petak navečer.

Tada se, naime, s novim dečkom dogovorila da je pokupi autom s kave s prijateljicama, a pred kafićom nije bilo mjesta za parking pa nitko nije vidio da vozi BMW X6.

Bila je to, jasno, kap koja je prelila čašu za mladu Nives te je još iste večeri ostavila dečka, prijateljicama se požalila kako više nigdje nema dobrih muškaraca, da bi zatim sve tri skinule gaćice i izašle u Sokola.

Razveseli nas klikom:

0 comments