Balkanski nacionalisti riješili pitanje svih pitanja-Kokoš ili jaje?

„Pitanje svih pitanja napokon je rešeno“ – objavio je na svojim web stranicama znanstveni institut za genetiku i snohačestvo „Čiča Draža“ iz Ravne Gore, ali i portal za razonodu i ustašluk „vrbovanjespoglavni.com“. Oba tabora potvrdila su nam da je znanstveno istraživanje započelo prošle srijede, što će ukoliko se dokaže ući u Guinessovu knjigu rekorda u kategoriji najbržeg dostignuća s područja znanosti, čime će skinuti rekord Marka Tolje i ispitivanja neuroloških granica naroda, tzv. (S)Hit show.

Još se sa sigurnošću ne može reći koje pitanje će naslijediti postolje, no pretpostavlja se da je to „ Imamo li ministricu ili ministra?''
Još se sa sigurnošću ne može reći koje pitanje će naslijediti postolje, no pretpostavlja se da je to „ Imamo li ministricu ili ministra?”

Sirota pjevačica Ivana Kovač, (inače kćer Miše Kovača koja se, kako moja baba Venka kaže, u ranoj mladosti prodrogirala i sad lipo piva) nije ni slutila kako će njezin novi singl na youtubu „Gušterača oca mog“s klapom „Picajzleta“ biti okidač znanstvenog Big Banga. Naime, već dvije minute nakon aploudanja ovog kozmičkog hita, pojavio se komentar izvjesnog Chat-Nick-a: „Dobro bre peva ova pokatoličena srpkinja“, nakon čega dolazi do oštrog kontranapada dotičnog Srbosjek1941.-a“, s citiram:“pali traktor!“. Nadovezao se  slobadogroba1389 s:“Ustašo, ćeš da te malo podučim historiji? “Ma koga ćeš ti podučavati turčine…pozdravi pradjeda u Istanbulu. – suptilno se nadovezao ZDSrbenavrbe. Mic po mic, od Vatikana i Rusije, od Blajburga do Jasenovca, Hitlera i Karađorđevića, preko Napoleona i Turaka, svetog Save i popa Dukljanina, putovanje bespućima nacionalizma dolazilo je do svojih pradavnih korijena, kada je Kajin, inače šukundjed na tridesetu „stupida“ Damira, ubio Abela, hrabrog i časnog srbina Metohijskog ili kad je Krapinski pračovjek obranio Europu od naleta povampirenih srba. Nakon što je ponestalo ljudskih krvnih zrnaca, polemika se prebacila na ondašnji životinjski  svijet uz sortiranje gmazova, ptica, kukaca i dinosaura na srbe i hrvate. Tada je „bajamalichetnik“ započeo polemiku o podrijetlu kokoši, a ostalo je povijest.

Pobliža analiza, koja će usput pobiti i Darwinovu teoriju, biti će objavljena u časopisima „Srpska Ameba“ i „Maksov bozon“ sljedećeg tjedna. Ipak, najzanimljiviju vijest smo vam ostavili za kraj; Naime, prije jajeta je ipak bila kokoš, no još uvijek traje polemika da li je bila srpkinja ili hrvatica.

AUTOR: Hefe Ruzina

Razveseli nas klikom:

0 comments