Domaće zvijezde osvajaju svijet

Hrvatske zvijezde osvajaju svijet, kao bomba je odjeknula vijest na naslovnici 24 sata, koje ovako nešto ekskluzivno nisu objavile još od vijesti o babi s rogovima, ptice dvojnika Duška Lokina  i zaostalog metka u nečijoj stražnjici.

Znatiželja nas je ponukala na dalek put u Australiju, koji se prilično odužio kad smo nakon tri dana probijanja do zračne luke Pleso morali letjeti još 2 dana, a sve kako bi vas izvijestili o ovom globalnom trendu ilitiga pošasti. Tamo nas je dočekao prepečeni gospodin Willie Potthead, inače Hrvat po lijevom koljenu. – Za vašu zemlju prvi sam put doznao kad je mali Katalenić pokazao bicepse i cicepse u Red Carpetu, što su prenijele sve velike svjetske agencije. U početku sam pomislio kako se nalazite negdje na sjeveru, ne zbog anemičnog tena malog Ivana, već zbog njegovog glasa koji nalikuje parenju Kita ubojice i tuljana, a onda su mi rekli da se nalazite između  slijepog crijeva i analnog otvora Europe. O maj gad… vi niste svjesni koje bogatstvo posjedujete…- s ushićenjem, ali i dozom ljubomore govori Willie. Inače, Willie je vlasnik sada već najveće trgovine za prodaju dasaka za surfanje, a svoj veliki uspjeh može zahvaliti posteru Ivane Kindl u prirodnoj veličini, kojeg je prije tri mjeseca zalijepio na svoju trafiku, sada već lanac supermarketa.

Groznica hrvatskih šoubiz prikaza trese i Japan, o čemu nam svjedoči i Nakitu Miuzjashi, glavni Japanski distributer opreme za kitolovce marke Žak Houdek. – Što da vam kažem. Dogodio se bljesak u mojoj glavi. U trenutku kad sam na Youtubu utipkao „the biggest mammal alive, otvorio se najnoviji spot Žaka na plaži. Istog trena krenuo sam u masovnu proizvodnju harpuna sa Žakovom slikom, što je izazvalo stampedo neviđen od zadnje podjele graha na splitskoj rivi. Iako siroti ljudi nikad neće ugledati ni Ž od Žakzille, sad smo prometniji od Severininih gaćica u mladim danima i Samirove jetre – naposljetku se Nakitu pohvalio izvrsnim poznavanjem hrvatskih „selebova“. Nakon što se pročulo da smo u velikoj potrazi za, kako sad već stoji najuspješnijim hrvatskim izvoznim proizvodima, na našu adresu počela su pristizati i brojna druga globalna postignuća koji idu uz bok izumu penicilina, istosmjerne struje, telef!

ona ili rođenja Žarka Puhovskog. Tako je npr. gospodin Aron Lebowski iz New Yorka pokrenio lanac zlatarni s logom nadbiskupa Bozanića u blaženom stanju. U Austriji je narudžba slušnih aparata porasla za 250% nakon što je doc. Schweinbaumax na radiju zaželio Bižuteriju Jelene Rozge. U Norveškoj je nikao najveći centar za ambalažu u Skandinaviji s logom Nevena Ciganovića. Švicarske klinike za pobačaje i promjenu spola na izvrstan su način iskoristile sveprisutnost Marka Grubnića i Indire iz Colonije, dok je njemački BCS na tržište izbacio novu marku kosilice za travu „Jurica Buljat“.

Ipak nismo sigurni hoće li krađa hrvatskog nacionalnog blaga zaživjeti u budućnosti jer ministar Linić najavljuje porez, čim smisli neko prikladno ime.

AUTOR: Hefe Ruzina

Razveseli nas klikom:

0 comments