Sammir: “Srbi mi podmeću jer sam Hrvat”

“Hrvati imaju problem što sam crn, Srbi što sam Hrvat. Kritičarima sam netko tko nije dobar kadar za reprezentaciju, kući u Brazilu sam nogometaš-amater, a svima sam pijandura. Jedino me konobari vole” žalostan je Sammir.

Kontroverzni hrvatski reprezentativac ovih se dana zaratio s dijelom srbijanskih medija nakon što su izašle slike koje ga prikazuju u jednom beogradskom noćnom klubu.

Skroz nevezano, dok smo tražili sliku Sammira, slučajno smo naletjeli na sliku Slepičke :D:D Koji loš nogometaš :D
Skroz nevezano, dok smo tražili sliku Sammira, slučajno smo naletjeli na sliku Slepićke. Nadamo se da se prestao baviti nogometom i da radi nešto što bar malo zna.

“Nisam pio” zavapio je Sammir odbacujući optužbe o prekomjernom ispijanju alkohola. “Izašao sam samo popiti tridesetak whiskey cola, a što mislite, da sam pio onako kako znam sigurno se ne bi dogodilo da me slikaju kako stojim na nogama, već bih bio ispod šanka” ljut je na srpske medije Sammir koji se kune da na povratku u hotel nije imao nikakvih problema s policijom, što ne bi bio slučaj da je bio pijan.

Štoviše, Sammir smatra kako ga srpski mediji razapinju samo zbog činjenice što je Hrvat. “To vam je sve stara, nama Hrvatima dobro poznata, srpska propaganda” tvrdi nogometaš. Dok još nije otkrio Hrvata u sebi, sjetit će se rijetki, Sammir je bio Brazilac. Tada je, kako tvrdi, bez problema sa brazilskim pasošom lokao po splavovima, a ako ga je tko imao vrijeđati vrijeđao ga je na rasnoj osnovi. Kako doznajemo, Sammira je isprovociralo što mu je skupina mladića vikala “Sammire ustašo”.

“Pa što da mu vičemo. Dotrčao Jova i viče: “Đenerale, đenerale eno crnac a ustaša”. Pa nisam znao da se smejem il da plačem. Pa svakoga sam bio u životu: ženskih pedera, bogatih cigana, al da ću videti crnu ustašu. E lebac vam jebem, mislio sam da me neko snima skrivenom kamerom” rekao nam je Dejan Đeneral Jovičić, pripadnik srpske organizacije Dveri srpske koji je malo čak i ljut na kolege nacionaliste iz Hrvatske koji su dozvolili da netko crn postane Hrvatom što baca negativno svjetlo “na čitavi region pa tako i Srbe kojim ničim nisu zaslužili takvo sramoćenje”.

Razveseli nas klikom:

0 comments