Izbornika Čačića iznenadila neka imena na popisu reprezentativaca za Euro

Nakon što je u jutarnjim satima objavljen dugo očekivani popis nogometnih reprezentativaca koji će putovati u Francusku na Europsko prvenstvo, ne stišavaju se komentari u oba kafića gdje je ljudima još stalo do nogometne reprezentacije.

Većina navijača složna je kako su odabrani reprezentativci izvrsnim partijama u kolumnama Tomislava Židaka zaslužili poziv za Euro, dok je nekolicina prošireni popis ipak dočekala s dozom skepse.

– Židak, Lesički i Prolivari osjetno su pali u formi posljednjih tjedana i do posljednjeg trenutka činilo mi se da je Euro upitan za mladog Roga i Čorića. Posebno mi je bilo žao zbog Čorića koji je svojim potezima u stanju napuniti 20, ako ne i 30 stupaca Židakovih kolumni, ali laknulo mi je kad sam vidio da je na popisu iako čovjek teško može biti sasvim zadovoljan. Ima u Dinama finih oružara i zaštitara kojima je također mogla skočiti cijena umjesto da pozivnice trošimo na raznorazne Modriće i Rakitiće – kazao je za Sprdex jedan od najvjernijih navijača repke koji je ljubav prema domovini dokazao i djelima te je HNS-u uz plaćenih 8 dana navijanja u Parizu besplatno uključio i 21 dan hvalospjeva o Šukeru i Mamiću na raznim forumima.

Ovoj vijesti dodajmo i kako su određeni portali bili iznenađeni popisom na kojem se nije našlo mjesta za, primjerice, Marija Pašalića, a svoje iznenađenje popisom izrazio je i izvjesni Ante Čačić.

– Kada su mi dali popis moram priznati da sam bio iznenađen s dva ili tri imena. Moram naglasiti da to nikako nije bilo korektno od njih, ja sam ipak čovjek s određenim ugledom, volim znati što prodajem – izjavio je Čačić koji se našem novinaru predstavio kao izbornik reprezentacije.

Autor: R. R.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: