Balkanski nacionalisti zgroženi što su hrvatska i srpska olimpijka svoje malokalibarske puške iskoristile za pucanje u metu

‘Jest da je mali kalibar, ali kevu joj jebem, mogla je bar da joj oko izvadi” – glasio je komentar na srpskoj nacionalističkoj Facebook grupi koji je pokupio najviše lajkova.

Iako je rat Hrvata i Srba završen prije više od 15 godina, čini se da je te činjenice svjestan malo koji virtualni nacionalist s obje strane. Nema tog dokumentarca o Titu, cajke ili općenito youtube videa ispod kojeg se ne jebe srpska majka ili hrvatska keva. Iako u ljetnim mjesecima intenzitet uvreda u najgorim danima opada na tek 200-injak prijetnji smrću dnevno, Olimpijada u Londonu učinila je svoje te se virtualni nacionalisti približavaju jesenskoj formi i milijun dnevnih prijetnji genocidom i sličnim balkanalijama.

“Spomenula me Angelina Jolie”

Upravo iz ovog razloga na Balkanu se s posebnim zanimanjem pratilo današnje finale trostavne malokalibarske puške na 50 metara u kojem su nastupile Ivana Maksimović i Snježana Pejčić. U više od 99% slučajeva kada se osoba hrvatske ili srpske nacionalnosti nađu na udaljenosti bližoj od 100 metara s puškom na ramenu, barem jedna od tih osoba nikad se više ne makne s tih 100 metara.

No, čini se da je taj zapadnjački izum, Olimpijski duh, stvoren samo kako bi uništio prekrasnu nacionalističku klicu, zarazio i Ivanu i Snježanu koje su, na zaprepaštenje virtualnih nacionalista, svoje puške odlučile iskoristiti za gađanje mete.
”Četnikuša na dva metra od nje, a meta na pedeset metara! I ona gađa metu! Majku joj njenu, to je Snežana, ne Snježana” piše Knez Domagoj na stranici ”Nečete u Ćavoglave, niste niprije”.

Ništa manje nije bila razočarana ni srpska strana:
”Beži bre, gledali ja i deda, navijali. Viče deda, pazi mićo, sad će ona. To pušta ustašku da se opusti. Sad će mala da okrene. Svaki čas. Ajde lepo, lepo. Vežba prvo na metu pa da lepše sedne među oči. Eno sad hitna vozi starog, kevu joj jebem. Mesto ustaše ubiše dedu. Pa ajde da je bar prva bila, ali druga. Sramota” vidno iznerviran je Sveti Sava na stranici ”Oblačno je, miriše na kišu, biće opet mrtvih u Drnišu”.

Iz hrvatskog i srpskog Olimpijskog odbora trenutno nemaju komentara, organizatori Olimpijade zauzeti su traženjem krivca koji je omogućio da se Hrvatica i Srpkinja uopće nađu u finalu. Slavko Goluža kratko je komentirao da ga je ovo finale podsjetilo na film ”Ja u ljubav vjerujem”.

Razveseli nas klikom:

0 comments