Spojio ih Facebook: Prijateljice se ponovno susrele nakon 12 sati

Neobična filmska priča o dvije prijateljice koje je vreva noćnog života razdvojila na 12 sati.

VINKOVCI – Prijateljice Ivana M. (20) i Petra K (21) iz Nuštra kraj Vinkovaca ponovo su se srele putem Facebooka i to nakon što 12 sati nisu imale nikakvih informacija jedna o drugoj. Nerazdvojne prijateljice zadnji put su se vidjele sinoć oko jedan sat ujutro u jednom vinkovačkom kafiću u koji su odlučile izaći. Ipak, u jednom trenutku, ponešena željom da vidi što ima drugdje, Ivana je odlučila promijeniti kafić. Kada se vratila nakon otprilike sat vremena, Petre više nije bilo.

Zagrljaj prijateljica nakon 12 sati odvojenosti nije potrebno komentirati
Zagrljaj prijateljica nakon 12 sati odvojenosti nije potrebno komentirati

„Nisam znala gdje da je tražim, a novca na mobitelu također nemam“ prepričava Ivana koja tada gubi svaki trag prijateljici. Ivana je došla kući bez spoznaje gdje joj je prijateljica te dugo nije mogla zaspati. Kada se probudila, oko 13 sati, čekalo ju je nemalo iznenađenje. Naime, u inboxu je dočekala poruka od Petre: „Gdje si sWatkice, tražila sam te sinoć, fališššš <3“.

„Bila sam presretna. Od kada smo se upoznale nije prošlo dvanaest sati a da nismo kontaktirale jedna drugu. Hvala Bogu na Facebooku! Iako smo susjede ja bez šminke ne izlazim, a novca na mobitelu nemam. Tko zna kada bi se vidjele“ presretna je Ivana koja je sa Petrom odmah dogovorila kavu na kojoj su već pet sati. „Ma to je ništa, što vam je. Pa imamo nadoknadit sve što se dogodilo sinoć od jedan do četiri, kada smo obje otprilike došle doma, ali odvojeno. Možete li vjerovati? Hahahaha“ sretne su prijateljice koje su obećale jedna drugoj da više nikada neće proći sat vremena a da bar smajli jedna drugoj ne pošalju.

Razveseli nas klikom:

0 comments