Nova HIT DIJETA: Debeli Amerikanci mršavit će tromjesečnim životom u Hrvatskoj

”Za početak smo pripremili tri dijetna aranžmana: ”Blagajnica u Konzumu” za one koje žele izgubiti do 5 kilograma, ”Stručno usavršavanje” za one koji žele izgubiti do 15 kilograma, a za najekstremnije slučajeve pripremili smo paket ”Radnik u škveru”” kažu iz agencije Slim.

''Jedino razočaranje nakon života u Hrvatskoj bilo je ono kad sam poslije 14 godina ponovno vidio svoj penis'' kaže Sam
”Jedino razočaranje nakon života u Hrvatskoj bilo je ono kad sam poslije 14 godina ponovno vidio svoj penis” kaže Sam

SVIJET – Svakih nekoliko mjeseci holivudske zvijezde polude za novom hit dijetom, a pogotovo je to slučaj u predoskarovsko vrijeme kada svatko tko drži do sebe traži način da istopi mrske kilograme kako bi zasjao na crvenom tepihu. Neke od zvijezda tako jedu samo četvrtkom, neki prehranu baziraju na stiroporu, neki večeraju laksative, a neki će, vjerovali ili ne, zbog kilograma potegnuti do daleke Hrvatske. Barem ako je vjerovati ljudima iz agencije ”Slim” koji tvrde da su Amerikanci doslovno razgrabili njihove dijetne aranžmane.

”Zapravo, sve se to dogodilo slučajno. Sin moje prijateljice putovao je Europom i ostao bez novca. Pošto je ona prilično stroga rekla mu je da se sam snađe. U to vrijeme Sam je bio u Hrvatskoj i zaposlio se kao radnik u skladištu u Konzumu. Kad je došao kući nitko ga nije prepoznao. Cynthia nije mogla vjerovati, pitala ga je sine što se dogodilo, on je rekao pa živio sam na prosječnoj hrvatskoj plaći. Izgubio je 18 kilograma i upao u toliki minus na banci da su morali izmisliti novu boju da ga opišu, super-crveni minus, čini mi se” kaže Marie Madison, vlasnica agencije ”Slim”.

Poduzetna Amerikanka odmah je uvidjela poslovnu priliku te ”s premijerom Todorićem” , kako ga je nazvala, dogovorila nekoliko dijetnih paket aranžmana.

Iako joj ugovor s klijentima brani da o tome priča, neslužbeno doznajemo kako će već sljedećeg ponedjeljka super Konzum na Trešnjevci dobiti dvije nove blagajnice – Juliu Roberts i Sandru Bullock dok bi novi varioci u splitskom škveru mogli postati John Travolta i Tom Hanks. Trenutno se radi i poseban paket aranžman za Johna Goodmana, dok Oprah čeka da američki vojni zrakoplovi prebace 18 tenkova u Afganistan te se vrate natrag po nju.

Razveseli nas klikom:

0 comments