Konzum testirao nuklearnu bombu koju će koristiti u slučajevima težih krađa piletine

Oni uhvaćeni u sitnijim krađama morat će odraditi 12-satnu smjenu u Konzumovim skladištima ili, po novome, K-aznionicama.

Znali smo da će nas prehrana bazirana na Konzumovim proizvodima kad-tad doći glave
1,4 kilograma pilećih prsa u džep i nema više Trešnjevke

KONZUMISTAN – Republika Konzumistan, kako nam javljaju naši izvori, rano jutros postala nova svjetska nuklearna sila. Naime, oko 7.00 sati po srednjoeuropskom vremenu  na zapuštenim slavonskim oranicama koje primaju poticaje kao poljoprivredna zemljišta testirana je nuklearna bomba još uvijek nepoznate snage.

“Osim uranija i plutonija, ova bomba je revolucionarna jer koristi i sastojke iz K-plus proizvoda pa prolazi i kao bojni otrov. Zapravo, uranij je tu iz čisto kozmetičkih razloga. Baš smiješno, u petak nam je iz Irana stigao osiromašeni uranij, a u ponedjeljak je već bio obogaćen. Gazdu je to podsjetilo na njegove početke tokom privatizacije, haha ” govori nam Luka Urukalo, Ministar obrane piletine od gladnog naroda Republike Konzumistan.

Uz postojeće metode zaštite proizvoda poput plombi, kopnene vojsK-e i avijacije te nosače aviona koji će štiti Konzumove dućane na otocima, nuklearna bomba bila je logičan slijed u obrani piletine, tune i oštrog brašna koji su u posljednje vrijeme stalnom metom krađe gladnog naroda.

U Konzumu su svjesni koliku odgovornost nosi posjedovanje nuklearnog oružja pa će njima moći upravljati samo ovlaštene blagajnice, a aktivirati će se samo istovremenim pritiskom gumba na više blagajni.  S pozitivne strane, to će barem značiti da će u Konzumovim prodavaonicama konačno u isto vrijeme raditi barem dvije blagajne.

Razveseli nas klikom:

0 comments