Navijaču pas pojeo slova K, U, R, A i C na tipkovnici pa ostao bez argumenata u online raspravi o utakmici

Pokušao je i s argumentom ženskog spolnog organa, ali nažalost nije stigao dalje do slova č.

 

Igrač Hajduka demontrira pogled koji koristi kad pokušava utjecati na suca i kada ugleda plaću
Igrač Hajduka demontrira pogled koji koristi kad pokušava utjecati na suca i kada ugleda plaću

SPLIT – Nezapamćena drama odvijala večeras u domu obitelji Žeravica u okolici Sinja. Najmlađi član obitelj, 21-godišnji Damir, vatreni je navijač Hajduka. Budući da je na utakmicu Hajduk-Dinamo otišao u nedjelju, nažalost nije imao novaca za gorivo da bi ovom prazniku nogometa mogao prisustvovati i u srijedu.

”Već tada sam skoro poludio od muke, znao sam da tjedan neće dobro završiti. Prodao sam kartu i za te novce kupio novu tipkovnicu kako bih mogao još brže pisati komentare koje nitko ne čita. Nisam ni čekao kraj utakmice, čim je sudac pokrao Bijele odmah sam sjeo za kompjuter i imao sam što i vidjeti” u jednom dahu prepričava nam Damir.

Ovaj nesretni mladić toliko se zanio utakmicom da nije ni primijetio kako se njegov, sada već bivši, pas odlučio zasladiti sa slovima tipkovnice.

”Ko’ će sad slušat mater kad se navije o tome kako je uvik govorila da nije životinja za u kuću, to mi je prvo prošlo kroz glavu” kaže Damir i nastavlja ”ali brzo sam se sabrao i krenuo izražavati svoje mišljenje o utakmici. To je bilo otprilike 12 mikrosekundi nakon što je derbi završio te sam se, priznati ću, čak ponadao da bih mogao biti među prvih 15 tisuća komentatora na Facebook objavu Index.hr-a da je Hajduk pokraden. Ono što je uslijedilo teško mi je uopće izgovoriti. Na tipkovnici su nedostajala slova K, U, R, A i C…”

Zbog nestašluka svog psa Damir je tako u sekundi izgubio gotovo 90% svog online vokabulara čime je, baš kao i njegov voljeni Hajduk, bio ozbiljno oštećen u borbi s debatnim stručnjacima iz sjevernih krajeva.

”Na svaku moju riječ potpuno bi me razoružali argumentima, da sam bar imao ”k” pa da dovršim ”Bebek pičko” možda bi sve bilo drugačije” kaže Damir čiji je komentar ”gonite se in penis pgese piče” dobio tek 2 lajka.

Razveseli nas klikom:

0 comments